Sharon Stone nu vrea operaţii estetice: Vedeta se bazează pe creme

Actriţa în vârstă de 59 de ani a mărturisit că abia are timp să facă baie şi îşi epilează picioarele când îşi aminteşte, dar ştie câteva secrete care au efect.

Mâine-poimâine (mai precis pe 10 martie) face 60 de ani, ceea ce e aproape de necrezut, dar Sharon Stone tot nu-şi pierde frumuseţea. Ea a pozat pentru ediţia din noiembrie-decembrie a revistei Haute Living, demonstrând că vârsta e doar o convenţie şi că totul ţine de atitudinea pe care o ai în faţa trecerii timpului.

Actriţa americană a pozat într-un top din dantelă albă Dolce & Gabbana care îi lăsa la vedere sutienul negru, într-un pictorial realizat de fotograful Frederic Auerbach, o imagine care demonstrează că şi-a păstrat sex-appeal-ul.

Vedeta a vorbit pentru publicaţia citată despre modul în care se întreţine şi, surprinzător, a spus că nu face eforturi imense pentru a arăta bine. "Oh, Doamne. Abia am timp să fac baie", a mărturisit fosta ambasadoare a producătorului de ser inhectabil Restylane, spunând că nu are vreun ritual detaliat de înfrumuseţare.

"Folosesc creme foarte bune şi încerc să-mi epilez picioarele când îmi amintesc. Şi îmi place să fac exerciţii şi să ies afară, ceea ce cred că este cheia unei sănătăţi bune.
Şi desigur, mănânc sănătos"
, a spus ea, precizând că nu doreşte să apeleze la bisturiu pentru a arăta bine.

"Dansez, fac yoga, pilates, înot, mă joc cu copiii, merg la călărie, fac plajă, tot ce trebuie să fac - îmi place să mă mişc. Nu urmez vreun program special, ci doar ce se nimereşte şi am chef", a explicat Sharon.

Aranjată de stilista Lindsey Dupuis, care a ales câteva ţinute semnate de designerii Ungaro şi Michael Kors, cu concursul hairstylist-ului Clyde Haygood şi a make-up artistului Jo Baker, Sharon Stone nu putea arăta decât extraordinar în imaginile publicate de Haute Living.

Actriţa americană traversează o perioadă fastă după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu mai mulţi ani.
În 2001, ea a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate provoca un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod