Şi-a luat gândul de la Selena Gomez? Justin Bieber are o altă iubită

Cântăreţul canadian ar avea o relaţie cu modelul Baskin Champion, scrie presa americană. Tânăra a fost văzută la festivalul Coachella.

N-a trecut mult timp de când Selena Gomez şi Justin Bieber s-au despărţit din nou şi iată că artistul canadian apare din nou în prim-plan cu o poveste de dragoste. Potrivit presei americane citate de Daily Mail, Bieber ar avea o relaţie cu modelul Baskin Champion, în vârstă de 22 de ani. Aceasta a fost fotografiată sâmbătă, la festivalul de muzică de la Coachella, din Statele Unite, însă în compania unei prietene, nu a starului canadian. Justin a fost şi el prezent la acest eveniment, însă în altă zi.

Îmbrăcată într-o rochie roz pal mini şi încălţată cu pantofi sport argintii, Baskin avea la gât o bandană cu imprimeuri şi o brăţară VIP la o mână.

Ea purta în spate un rucsac negru şi savura o acadea în timp ce se plimba cu prietena sa.

La începutul săptămânii trecute, Justin Bieber a fost surprins în timp ce îi punea o palmă pe posteriorul modelului, în timp ce urmăreau un concert. O sursă citată de Entertainment Tonight susţine însă că scena a fost aranjată pentru a-i stârni gelozia Selenei.

Baskin a fost fotografiată şi în timp ce ieşea din casa lui Bieber, marţi, ziua în care ei au fost văzuţi împreună în Beverly Hills, scrie Daily Mail.

Tot săptămâna trecută a fost postată pe YouTube o scurtă înregistrare video în care Bieber dansează cu Baskin.

Baskin Champion e cunoscută şi pentru că sora ei, Abby, este iubita lui Patrick Schwarzenegger (24 de ani), fiul celebrului actor Arnold Schwarzenegger, scrie cotidianul britanic.

În martie, Justin Bieber s-a despărţit din nou de Selena Gomez, după ce reluaseră legătura anul trecut, întrucât familia ei nu era de acord cu relaţia lor. Selena este foarte apropiată de mama ei, Mandy Teefey, care a crescut-o de una singură şi a susţinut-o mereu în carieră şi în lupta cu lupusul şi transplantul de rinichi.

Cele două s-au certat de mai multe ori din cauza lui Justin, iar Mandy i-a spus Selenei că starul o va face să sufere din nou.

Relaţia dintre Justin Bieber şi Selena Gomez a început în 2009. De-a lungul anilor, ei s-au despărţit de mai multe ori, principalul motiv fiind timpul redus pe care îl petreceau împreună şi stresul provocat de programul lor încărcat. Cei doi au reluat legătura anul trecut, după ce fosta vedetă Disney s-a despărţit de cântăreţul The Weeknd.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod