Siluetă de invidiat: Brigitte Nielsen arată incredibil după ce a născut la 54 de ani

Fostul model danez a născut al cincilea său copil în luna iunie, la vârsta de 54 de ani. După nici două luni, Brigitte are o siluetă incredibilă.
Brigitte Nielsen a născut al cincilea copil și totodată prima sa fetiță, pe nume Frida, pe 22 iunie. La nici două luni de când a devenit din nou mamă, deși între timp a împlinit 55 de ani, Brigitte e într-o formă extraordinară și a reușit să scape deja de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii.

Fosta soție a lui Sylvester Stallone și-a etalat silueta incredibilă într-un colaj foto pe care l-a postat miercuri pe Instagram. Cu pantofi sport în picioare și îmbrăcată cu o jachetă albă cu fermoarul desfăcut peste un top de aceeași culoare cu decolteu în V și cu pantaloni trei sferturi mulați, vedeta și-a pus mâinile în șolduri și privește într-o parte, cu ochelarii de soare oversize pe nas, având un aer tineresc.
Într-o altă ipostază, ea își ține ochelarii cu o mână, iar în a treia imagine ține mâna dreaptă sub bărbie.

"Am ajuns aici... #eu #brigittenielsen #siluetadupanastere", a scris fostul model.

Brigitte Nielsen, căsătorită cu producătorul italian Mattia Dessi, a anunțat că era însărcinată într-un mesaj publicat în luna mai pe Instagram. Ea a conceput al cincilea copil prin fertilizarea in vitro, după ce și-a congelat ovulele la vârsta de 40 de ani, relatează cotidianul britanic Daily Mail.


"Dacă nu vreți să apelați la o donatoare de ovule, trebuie să vă păstrați ovulele la o vârstă rezonabilă ca să mai aveți o posibilitate", a explicat ea pentru revista People. "Dacă faceți fertilizare in vitro, în 80% din cazuri n-o să meargă. Primiți telefonul ăla care vă anunță: e negativ. E așteptarea. E un drum lung, lung", a mai spus ea.

"Un alt lucru este faptul că e scumpă. Nu-i ușor și nici nu-i ieftin dacă faceți ca mine. Vreau ca lumea să știe asta", a subliniat vedeta.

Brigitte Nielsen s-a căsătorit cu Dessi în 2006.
Protagonista show-ului de televiziune "The Celebrity Rehab" l-a cunoscut pe actualul ei soț, în vârstă de 39 de ani, într-un hotel din Elveția, unde acesta lucra ca valet. Cei doi s-au căsătorit în 2006, în Malta.

Vedeta care a declarat pentru ziarul Herald Sun din Melbourne că Arnold Schwarzenegger și-a înșelat cu ea fosta soție, Maria Shriver, a mai fost căsătorită de patru ori. Printre foști soți s-a numărat și actorul Sylvester Stallone. Nielsen are patru fii din căsătorii anterioare: Julian (34), Killian (28), Douglas (25) şi Raoul (23).


Foto: Hepta
9 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod