Sinéad O'Connor s-a convertit la islam și are alt nume

Cântăreaţa irlandeză a anunţat că s-a convertit la islam şi şi-a schimbat numele. Ea a postat o înregistrare video în care depune jurământul de credinţă islamic.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, vedeta le-a mulţumit musulmanilor pentru sprijinul acordat și a anunțat că și-a schimbat numele în Shuhada. Cântăreața a explicat că decizia este "concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent" şi a postat un videoclip în care cântă adhanul - chemarea la rugăciune.

Joi, imamul irlandez Shaykh Dr Umar al-Qadri a publicat o înregistrare video în care artista depune jurământul de credinţă islamic, informează CNN.

Nu este prima dată când cântăreaţa, care anul trecut şi-a schimbat, legal, numele în Magda Davitt, vorbeşte public despre religie.

În 1992, ea a stârnit controverse după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul II în direct la un post de televiziune american.

Şapte ani mai târziu, ea a fost făcută preot al unei biserici independente din Lourdes. Biserica Catolică nu permite femeilor să devină preoţi și nu a recunoscut ceremonia.

Una dintre vocile marcante ale muzicii anilor '90, Sinead O'Connor a avut o viață agitată în ultima perioadă. Artista irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale.
Ea i-a mărturisit prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2007, că, înainte de a primi acel diagnostic, s-a confruntat cu "o frică copleşitoare" şi s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă.

În 2015, Sinéad a încercat să-şi pună capăt zilelor printr-o supradoză, a recidivat apoi după câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie considerată dispărută. Din fericire, a fost găsită în viaţă şi într-o stare relativ bună de sănătate în apropiere de Chicago.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Octombrie 2018
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MatzoGroso pe 26 Oct 2018, 15:07
    Haida de! A găsit religia perfectă pentru activiști!

    Madam CapRas, dar bună cântăreață, și-a găsit vocația. Perfect, s-o ia pe scăfârlia rasă de la vreun musulman țapăn de misogin, și apoi se va întoarce spășită la o religie care să nu permită maltratarea soțiilor (multe...)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod