Emily Blunt

Singurul lucru pe care Emily Blunt l-ar schimba la nunta ei: Greșeala pe care nu o va uita niciodată

James Corden a întrebat-o pe actrița britanică dacă ar schimba ceva la nunta ei. Vedeta i-a povestit că a făcut o greșeală care a terorizat-o.
I se poate intampla oricui, chiar si in cea mai importanta zi din viata si chiar si unei vedete precum Emily Blunt. In aparitia sa din emisiunea „The Late Late Show With James Corden”, actrita i-a marturisit realizatorului ca a facut o greseala imensa – ar fi trebuit sa aleaga un spray autobronzant cu o nuanta mai deschisa. Si asta n-ar fi fost nimic, dar a comis greseala tocmai in ziua nuntii.

„Am avut un spray autobronzant nepotrivit si cred ca asta as schimba”, i-a marturisit actrita lui Corden cand el a intrebat-o daca ar schimba ceva la nunta sa.
„Ma uit la poze si am un ton portocaliu care este nenatural pentru culoarea normala a pielii”, a dezvaluit ea.

Blunt a recunoscut ca nu spray-ul in sine este problema, ci este doar vina ei, relateaza InStyle. Ea a explicat ca ar fi trebuit sa angajeze un profesionist pentru aceasta operatiune: „A fost ceva de genul ‘fa-o pe cont propriu’. Nu stiu de ce am ales o solutie ieftina in ziua nuntii mele!”, a marturisit Emily. Citeste mai departe pe andreearaicu.ro!
5 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod