Sperietura pe care a tras-o Oprah: Vedeta a crezut că are cancer

Oprah Winfrey s-a speriat groaznic când a descoperit că avea ganglionii limfatici umflați.

Un episod care a speriat-o rău i-a deschis fostei vedete de televiziune o nouă perspectivă asupra vieții, dar și asupra atenției pe care trebuie să o acorde corpului său. Oprah a povestit că s-a gândit la ce e mai grav atunci când a depistat că avea ganglionii limfatici umflați. "Am fost recunoscătoare... organismul nostru este uimitor. Și adeseori nu-i suntem recunoscători pentru funcționarea lui perfectă", a mărturisit vedeta în vârstă de 64 de ani într-un articol publicat în ediția din luna noiembrie a revistei sale O, The Oprah Magazine.

Când a observat anomalia, Oprah nu a pierdut timpul și și-a făcut repede programare la un doctor, dar cele patru ore în care a avut de așteptat au epuizat-o.

Ea s-a gândit la tot felul de scenarii și încerca să-și amintească eventuale simptome cărora nu le-a dat atenție, dar și ceea ce mâncase în ultima perioadă.

În cele din urmă, toate temerile sale s-au dovedit neîntemeiate. Doctorul a descoperit că ea avea glandele salivare blocate și i-a prescris un remediu simplu - să bea mai multă apă și să consume zilnic câteva felii de lămâie.

După câțiva litri de apă și mai multe felii de lămâie, glandele salivare s-au destupat și gâtul vedetei a revenit la normal în numai două zile.
"Nu mi-a venit să cred. Mă pregătisem să-mi schimb viața și să înfrunt ceea ce ar fi fost. Cum spun și medicii, nu apreciezi cu adevărat sănătatea până când n-o mai ai", a scris Oprah. "Înainte de sperietură, credeam că am glandele salivare în regulă. Nici prin cap nu mi-a trecut că aș putea avea vreo problemă cu ele", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod