După sperietura pe care a tras-o, Oprah a mărturisit că a învățat să prețuiască sănătatea
Experiența prin care a trecut i-a amintit vedetei că ar trebui să fim toți recunoscători corpului uman "pentru capacitatea sa de a funcționa perfect, echilibrând bacteriile și enzimele, controlând presiunea sângelui, bătăile inimii, zi și noapte".

Oprah și-a încheiat eseul recomandându-i fiecărui cititor să fie atent la corpul său și să-i mulțumească de Ziua Recunoștinței.

Născută pe 29 ianuarie 1954, Oprah Gail Winfrey a fost realizatoare şi prezentatoare de televiziune și este cunoscută mai ales pentru serialul de tip talk-show care îi poartă numele, difuzat de posturile TV americane din 1986 până în 2011.


Începând din 2011, vedeta americană are propriul post de televiziune, OWN, pe care îl administrează în cooperare cu Discovery Communications.

Potrivit revistei Forbes, Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală estimată la 1,5 miliarde de dolari. Ea a întreprins ample acţiuni filantropice şi este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro