Karolina Kurkova pozat pe plajă într-un costum de baie retro
Top-modelul a născut un băieţel, pe care îl cheamă Noah, în noiembrie 2015. Karolina, unul dintre foştii "îngeri" ai brandului Victoria's Secret, şi soţul său, Archie Drury, mai au un băieţel în vârstă de șase ani, Tobin. Karolina Kurkova şi producătorul de film Archie Drury s-au căsătorit în 2009, acelaşi an în care s-a născut primul lor copil, Tobin Jack Drury.

În noiembrie 2008, Kurkova a primit titlul de cea mai sexy femeie din lume din partea trustului media E! şi a fost denumită "fata cu ombilic misterios", după publicarea unor fotografii în care ombilicul celebrului model ceh este aproape invizibil.


Un agent de presă al acesteia a explicat atunci pentru accesshollywood.com că o operaţie efectuată în copilărie de Kurkova a lăsat-o aproape fără ombilic. Acelaşi agent de presă a confirmat cu acea ocazie informaţia potrivit căreia fotografiile în lenjerie intimă sau în costume de baie ale Karolinei Kurkova sunt adeseori modificate înainte de publicare, pentru a include imaginea unui ombilic, această intervenţie reprezentând o practică curentă în industria modei, la care se apelează însă doar atunci când este nevoie, notează Mediafax.


Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro