Superstar, dar mai ales om: 9 motive pentru care Cristiano Ronaldo merită tot respectul

Socotit de mulţi cel mai bun fotbalist din lume, mai bun şi decât marele rival Messi, milionar, playboy şi obsedat de imaginea sa, Cristiano Ronaldo rămâne, indiscutabil, un personaj complex. Unora le pare un tip superficial, de-a dreptul cocalar, cu toate "figurile" lui de pe teren. Alţii văd în el un tip extrem de talentat, un model de succes prin forţe proprii, un băiat care munceşte mult şi îşi savurează din plin reuşitele extraordinare.

Mereu însetat de victorie, Ronaldo nu este un tip perfect, dar ţine să fie cel mai bun, mai bun şi decât cel din mintea lui, iar pentru asta trage tare în fiecare zi.
Imaginea lui, banii lui, gloria şi tot ce mai câştigă se bazează pe capacitatea sa de a fi cel mai bun, iar asta nu ţine de noroc sau de o zi mai proastă, ci de îndârjirea cu care începe şi termină fiecare zi. Dar dincolo de impresia de băiat de bani gata, interesat numai de câştiguri şi de imagine, se ascunde un personaj sensibil, cu suflet mare, a dovedit-o de nenumărate ori.

Şi dacă e imposibil şi, pe undeva, şi firesc să nu-l aibă toată lumea la suflet, Bright Side ne dă 9 motive pentru care Cristiano merită respectul tuturor.
Faptele vorbesc pentru el!
1 din 10

1. Donează periodic sânge

De patru ani, Cristiano donează sânge şi din această cauză se numără printre foarte puţinii fotbalişti care nu au niciun tatuaj: din cauza riscului unor infecţii, poţi dona sânge doar după 6-12 luni de la data realizării tatuajului, aşa că Ronaldo a preferat să rămână "curat" ca să poată continua acest obicei care salvează vieţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod