Tatăl lui Meghan Markle anunţă că ea va avea repede un copil: Condiţia pe care acesta i-a pus-o lui Harry când a cerut-o de soţie

Thomas Markle a dezvăluit ce i-a spus lui Harry când acesta i-a cerut mâna fiicei sale şi cum s-a simţit când a urmărit la televizor nunta lor.

Tatăl lui Meghan Markle a rupt tăcerea şi a vorbit, într-un interviu pentru postul britanic de televiziune ITV, despre nunta fiicei sale cu prinţul Harry. El a mărturisit că i-a fost foarte greu când a fost nevoit să-şi anuleze participarea la acest eveniment cu doar trei zile înainte, din cauza unui infarct, şi s-a simţit gelos când l-a urmărit pe Prinţul Charles ducându-i fiica la altar în locul său.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a mai spus că i-au dat lacrimile în timp ce urmărea ceremonia la un mic televizor color, într-un motel din California.

"A fost frumoasă. Am plâns puţin când am văzut-o. Am fost foarte mândru şi nu am văzut un moment mai frumos în viaţa mea. Toată lumea se uita la fata mea", a spus Thomas Markle despre nunta lui Meghan cu Harry. "A fost un moment foarte emoţionant. Mi-a părut rău, pentru că chiar îmi doream să merg alături de ea la altar. Dar am fost mulţumit de cum a ieşit totul", a continuat el.

Thomas Markle a dezvăluit că fiica lui e disperată să aibă copii şi că, deşi aceasta nu este însărcinată, el se aşteaptă ca ea să încerce foarte curând să aibă un copil.


Totodată, el a povestit ce condiţie i-a pus prinţului Harry în decembrie anul trecut, când acesta i-a cerut mâna lui Meghan: "Eşti un gentleman, promite-mi că nu vei ridica niciodată mâna asupra fiicei mele şi desigur îţi voi acorda permisiunea mea."

"Da, el este un prinţ, dar fiica mea a fost o prinţesă din ziua în care s-a născut", a adăugat Thomas. El a povestit că îi spunea "Fasole/Fasolica" lui Meghan când aceasta era copil, pentru că îi plăcea mult povestea "Jack şi vrejul de fasole".

Thomas Markle a oferit interviul contra-cost, în schimbul câtorva mii de lire sterline, pentru că a dorit ca lucrurile să fie înregistrate corect, a explicat realizatorului acestuia, Piers Morgan.

18 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod