Tatăl lui Meghan Markle mai face o încercare de împăcare: „Te iubesc foarte mult, eşti fiica mea“

Thomas Markle a făcut un nou apel la reconciliere cu fiica sa, cu care nu a mai vorbit de la căsătoria ei cu prinţul Harry.

Într-un interviu acordat din San Diego postului britanic ITV, tatăl ducesei de Sussex a rugat-o pe fiica sa să-i răspundă. El a dezvăluit că îi scrie zilnic SMS-uri, dar toate încercările sale de a o contacta au rămas fără rezultat.

Thomas Markle și-a exprimat speranța că Regina Angliei va interveni și va media neînțelegerile dintre el, Meghan și prințul Harry. "Oricare ar fi neînţelegerile noastre, trebuie să le putem rezolva, suntem din aceeaşi familie, aşa că te rog să mă contactezi.

Sper că se va rezolva, nu poate dura o veşnicie", a spus bărbatul în vârstă de 74 de ani.

Bărbatul a adăugat că acesta va fi primul lui Crăciun fără o felicitare, un telefon, un mesaj sau o vizită din partea fiicei lui. "Te iubesc foarte mult, eşti fiica mea şi mi-ar plăcea foarte mult să aud noutăţi de la tine", a spus Thomas, adresându-se fiicei sale. "Am fost îndepărtat. Nu știu ce s-a întâmplat. Îmi iubesc fiica foarte mult. Aș vrea să iau legătura cu ea, să-mi trimită un mesaj, orice.
Trebuie să fie un loc pentru mine. Sunt tatăl ei"
, a adăugat el.

"Nu intenţionez să tac pentru restul vieţii mele. Îmi iubesc foarte mult fiica, ea trebuie să ştie asta, şi as aprecia cu adevărat dacă m-ar contacta sau dacă mi-ar trimite măcar un SMS. Sper că totul va decurge bine şi (...) că voi putea să o văd pe mica Meghan sau pe micul Harry"
, a mai spus Thomas Markle.

Întrebat ce părere are despre articolele din presa britanică care vizează atitudinea exagerată pe care ar fi avut-o Meghan faţă de personalul familiei regale, Thomas Markle a declarat că fiicei sale i-a plăcut întotdeauna să dețină controlul: "Iubeşte să controleze tot, face parte din natura ei, dar nu a fost niciodată nepoliticoasă din câte ştiu", a spus acesta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod