Tom Cruise, bărbatul fatal din „Top Gun“: Are cea mai tare motocicletă și e neschimbat

Kelly McGillis și Tom Cruise, un cuplu care a cucerit lumea în '86


"Top Gun: Maverick" este regizat de Joseph Kosinski, iar filmările au debutat pe 31 mai anul acesta, în San Diego, California. Continuarea filmului ar fi trebuit să fie produsă în urmă cu câțiva ani, dar regizorul succesului din '86, Tony Scott, s-a sinucis în 2012.
 
Val Kilmer, care l-a interpretat perfect pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, își va relua rolul în această continuare. Actorul a trecut cu bine de perioada în care a luptat cu un cancer la gât, pe care l-a făcut public într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, în decembrie 2017.

Din distribuție mai fac parte Miles Teller, Glen Powell, Jennifer Connelly, Jon Hamm și Ed Harris.



Potrivit informațiilor obținute de Deadline, personajul interpretat de Tom Cruise va fi instructor de zbor în această producție și va fi mentorul fiului locotenentului JG Nick "Goose" Bradshaw.

Deocamdată nu se știe dacă Kelly McGillis, cea care a interpetat-o pe Charlotte "Charlie" Blackwood în "Top Gun", va juca în acest film.

"Top Gun" a fost lansat pe 16 mai 1986 și s-a bucurat de un succes uriaș. Deși a avut un buget de numai 15 milioane de dolari, a obținut încasări de peste 356 milioane de dolari, conform Box Office Mojo, fiind cel mai bun film din acel an.


Fimul a reprezentat, totodată, lovitura carierei pentru Tom Cruise, dar și pentru colegii săi din distribuție - Anthony Edwards, Meg Ryan, Kelly McGillis și Val Kilmer.
Dintre toți, Tom s-a bucurat, însă, de cel mai mare succes, activitatea sa cunoscând o ascensiune continuă de atunci. "Top Gun" a fost al optulea film al starului, care de atunci a mai jucat în câteva producții de succes, precum seria "Mission Impossible", "Rain Man", "A Few Good Men", "Jerry Maguire", "Days Of Thunder" și "War Of The Worlds".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod