Tot ce are Australia mai frumos: Kylie Minogue și Nicole Kidman au pozat împreună și au spulberat teoria conspirației

Dovada că Nicole și Kylie n-au nimic de împărțit. Cele două au pozat împreună la Londra


Orice o fi crezând acest om, Nicole (52 de ani) și Kylie (51 de ani) s-au văzut la Londra. Amândouă sunt de 30 de ani în vârful industriei de divertisment, dar în ciuda faptului că au cariere atât de îndelungate și frecventează aceleași medii, nu s-au întâlnit niciodată în public până săptămâna trecută, remarcă ziarul britanic.

Primele speculații pe această temă au apărut în 2008, când o persoană a scris: "Nicole Kidman și Kylie Minogue, cele două grații nu s-au întâlnit niciodată."

Mesajul de pe Twitter a apărut după ce vedetele au fost prezente la aceeași gală, dar nu au apărut împreună în vreo imagine.

După 11 ani, cele două staruri tot nu apăruseră într-o fotografie, deși au fost la mai multe evenimente comune. Altcineva a remarcat această situație și a pus întrebarea: "De ce nu există poze cu Kylie Minogue și Nicole Kidman împreună?".

Între timp, alt fan, convins că vedetele sunt certate, a constatat, scriind cu majuscule: "NU.EXISTĂ.NICIO.POZĂ.CU.NICOLE.KIDMAN.ȘI.KYLIE.MINOGUE.ÎMPREUNĂ."

Altcineva a observat: "Kylie Minogue și Nicole Kidman au fost împreună în business în ultimele trei decenii (au jucat și într-un film), dar tot nu există o dovadă a interacțiunii între cele două..."

Cineva a remarcat că starurile au fost la aceleași evenimente, dar n-au stat una lângă cealaltă: "Au fost împreună la multe premiere, strâmgeri de fonduri, premii și petreceri.
Amândouă nume apar în multe articole despre același eveniment."


Speculațiile online au declanșat o mișcare online, fanii cerând răspunsuri. Se pare că, în sfârșit, l-au primit. Dar pentru unii niciodată nu există o dovadă când vor să creadă orbește ceva.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod