Trecutul ascuns al ducesei Meghan de Sussex: Și-a convins primul soț să semneze un „contract de sarcină“

Meghan Markle și-a pus primul soț să semneze un contract care să o protejeze de efectele unei sarcini


Engleson, în vârstă de 42 de ani, și Meghan s-au cunoscut în 2004, înainte ca ea să devină o vedetă a serialului "Suits". După șase ani, în 2010, ei s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii în Jamaica, în septembrie 2011, la care au fost prezenți 100 de invitați.

Relația lor a avut de suferit după ce Maghan a plecat la Toronto, în Canada, pentru filmările la serialul "Suits", în timp ce Engelson a rămas acasă, la Los Angeles.

Distanța și-a spus cuvântul și cei doi s-au despărțit în vara lui 2013. Căsnicia lor s-a încheiat oficial în 2014, în cererea de divorț fiind menționate "diferende ireconciliabile".

Ca și Meghan, Engelson și-a refăcut viața după divorț. La începutul lunii octombrie, el s-a căsătorit cu nutriționista Tracey Kurland, într-o ceremonie desfășurată în California.

Statutul regal o va ajuta acum pe Meghan Markle să rămână în formă după ce va naște, având asigurate toate serviciile de lux pe care și le dorea.
"Îi place să fie răsfățată, așa că va fi cât se poate de fericită, cu siguranță. Întotdeauna și-a dorit copii și o familie cu structură <<nucleară>>, așa că va fi încântată. Este pe cale să devină mamă. Și să le poată avea pe toate, să fie un simbol al feminismului și al puterii feminine, dar și mamă și prințesă în același timp, asta era tot ce putea să-și dorească", a spus sursa citată.

Ducesa de Sussex va avea cu siguranță nevoie de ajutorul lui Harry, anticipează persoana din anturajul ducesei: "Meghan vrea să dețină controlul, iar imaginea ei este foarte importantă, așa că s-ar putea simți puțin speriată și nesigură în legătură cu ce va urma.
Sper că el e pregătit s-o țină de mână și s-o lase să fie în centrul atenției."

Actualmente, ducesa Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, și prințul Harry se află într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji. Prinţul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth.

Anunțul despre sarcina ducesei Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a fost făcut pe 15 octombrie de biroul de presă al cuplului regal.
Copilul celor doi duci va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii și se va veni pe lume în primăvara anului viitor.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, după o relaţie de doi ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod