Trucul pe care Kendall Jenner îl folosește pentru a fi mai fotogenică

Nu e un secret faptul că modelul Kendall Jenner arată întotdeauna perfect. Obișnuită cu camerele de fotografiat, sora mai mică a lui Kim Kardashian cunoaște deja trucuri profesioniste pnetru a fi fotogenică.
Kendall face parte din noua generație de supermodele, alături de prietena sa bună Bella Hadid, dar și sora acesteia, Gigi Hadid.

Experiența căpătată de-a lungul orelor de pozat pentru campaniile unor branduri celebre, dar și defilările pe covorul roșu au transformat-o pe Kendall într-o expertă în trucuri pentru a arăta bine în fotografii.

Iar unul dintre gesturile pe care vedeta le repetă frecvent este aplecarea capului spre partea dreaptă sau stângă. Acest truc are ca efect alungirea vizuală a gâtului și o mai bună contutare a feței în fotografii.

Fotograful Steve Granitz, care a lucrat de câteva ori cu modelul în cadrul ședințelor foto, a dezvăluit pentru whowhatwear.co.uk că acest gest te poate ajuta să pari mai slabă și mai tânără în poze.
Accentuează linia maxilarului și pomeții, ceea ce îți șterge câțiva ani de pe chip.

Specialistul mai spune că figura îndreptată direct către aparatul de fotografiat nu te avantajează niciodată. Dar dacă îți apleci ușor capul către partea dreaptă sau stângă și îți cobori puțin bărbia, vei crea efectul vizual de sculptare a trăsăturilor feței. 

Care este motivul? Se pare că această poziție elimină umbrele care îți cad pe chip și care îți pot face față să pară mai lată, mai mare sau ușor decolorată. 

Dată viitoare când ești fotografiată, urmează exemplul lui Kendall Jenner și apleacă puțin capul în partea dreaptă.
Vei observa rapid diferența în imagini!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod