Freddie MErcury, Amy Winehouse

Ultimele imagini ale unor vedete, surprinse înainte de a muri

Deși par nemuritoare, vedetele sunt tot oameni, iar cel mai mult realizăm acest lucru atunci când acestea ne părăsesc. Acestea sunt ultimele imagini din viața unor staruri.

Chiar dacă trăiesc într-o altă lume, mult diferită de a noastră, când vine timpul ajung acolo unde ne ducem toți. Personaje celebre din film, muzică și sport, pe care le-au îndrăgit milioane de admiratori din întreaga lume, ne-au părăsit în ultimii ani.

Bored Panda a realizat un montaj video care conține ultima imagine din viața unor vedete care au murit. Printre acestea se numără și membrii renumitului "club 27", format din staruri care au decedat la aceeași vârstă, 27 de ani. Printre acestea se numără Kurt Cobain, Jimi Hendrix, și Amy Winehouse.

De la actori la staruri rock și de la foști președinți de stat la eroi din sport, aceste imagini ni-i arată așa cum erau în ultimele zile din viața lor.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod