Ultimele imagini cu Aretha Franklin: Regina muzicii soul era slăbită, dar continua să cânte

Nepoata artistei a publicat o înregistrare video emoționantă în care Aretha Franklin apare în timp ce cânta la pian.

Pentru întreaga lume a fost Queen of Soul, Regina muzicii soul, dar pentru Victorie Franklin, Aretha a fost în primul rând bunica pe care o adora, notează Daily Mail. După moartea legendarei artiste, nepoata acesteia a postat pe Twitter o înregistrare video emoționantă, în care Aretha Franklin apare cântând la pian. Este un omagiu pe care Victorie a dorit să i-l aducă bunicii sale, considerată una dintre cele mai bune cântărețe din istorie, dacă nu chiar cea mai bună.

Imaginile alb-negru au fost înregistrate în luna martie 2018 și o arată pe Aretha Franklin interpretând la pian celebra arie italiană "Nessun Dorma".

Măcinată de cancerul pancreatic, mult slăbită, vedeta americană abia atinge clapele pianului.

Aretha Franklin a cântat aceeași arie la ceremonia de acordare a premiilor Grammy, când tenorul italian Luciano Pavarotti a trebuit să fie înlocuit în ultimul moment din cauza unor probleme la corzile vocale. În 20 de minute, solista a ajuns pe scenă și a avut o interpretare memorabilă în italiană și în engleză.

Înregistrarea a fost făcută pe 17 martie 2018, cu doar câteva zile înainte ca interpreta celebrului hit "Respect" să împlinească 76 de ani și cu cinci luni înainte de moartea ei.

"Am multe amintiri cu mine de când mă duceam la ea acasă și îmi cânta la pian. Cuvintele nu pot descrie suferința pe care o simt, dar Dumnezeu îmi spune că ea e bine acum", a scris Victorie, studentă la Howard. "Am pierdut o emblemă, o legendă, dar eu mi-am pierdut și bunica. Te iubesc și te voi face să fii mândră", a adăugat nepoata cântăreței în mesajul postat pe Twitter.


Filmulețul postat de nepoata artistei este cu atât mai prețios cu cât a fost realizat la câteva luni după ce Aretha Franklin a cântat pentru ultima oară în public, la a 25-a gală a fundației lui Elton John, organizată pe 7 noiembrie 2017 la New York.

Momentul surprins a avut loc în cadrul familiei, iar Victorie demonstrează că a moștenit talentul muzical al bunicii.

De altfel, tânăra cântă și ea pe albumul nelansat al Arethei Franklin care ar fi trebuit să ajungă pe piață în luna septembrie. Vedeta s-a ocupat de pregătirea vocală a nepoatei sale pentru acest proiect, oferindu-i sfaturi prețioase despre cum să-și conserve vocea, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod