Vânătoarea de promoţii: Beyonce şi-a umplut căruciorul într-un magazin de reduceri

Vedeta i-a şocat pe clienţii unui magazin ieftin. Ea şi-a umplut căruciorul cu produse la reducere, deşi are o avere de 500 de milioane de dolari.

Reducerile atrag întotdeauna un puhoi de clienţi, iar marfa ieftină nu stă mult pe rafturi. Dar nu numai oamenii obişnuiţi vânează promoţiile - în America există vedete care nu consideră că este ceva ruşinos să-şi facă cumpărăturile din magazinele cu reduceri.

Nimeni nu se aştepta, însă, ca o vedetă cu o avere estimată la o jumătate de miliard de dolari să fie atrasă de produse ieftine. Duminică, Beyonce a intrat fără reţineri într-un magazin Target din Los Angeles, care vinde tot felul de lucruri cu preţuri mici, şi a cumpărat o mulţime de lucruri ieftine.



Cântăreaţa era însoţită de fiica sa, Blue Ivy, în vârstă de şase ani, şi de mama sa, Tina Knowles. Chiar dacă la început n-a fost remarcată de nimeni, după ce şi-a umplut căruciorul cu un munte de lucruri, ea a atras atenţia celorlalţi clienţi care o priveau şi nu le venea să creadă, scrie Daily Mail.

Îmbrăcată casual, cu jeanşi suflecaţi şi cu o bluză albă cu puncte negre, Beyonce era încălţată cu pantofi grena cu toc şi a încercat să-şi ascundă chipul în spatele unor ochelari de soare over-sized.
Vedeta s-a învârtit relaxată printre rafturi, hotărâtă parcă să cumpere tot ce-i ieşea în cale.

Cineva a fost pe fază şi a făcut la repezeală câteva poze cu telefonul mobil. "Fraţilor, sunt supertristă acum. Sor-mea tocmai a dat peste Beyonce într-un Target din LA", a scris o admiratoare pe Twitter. "Nu o vezi în fiecare zi pe Beyonce la Target", a notat o altă clientă uimită.

Nu este prima oară când artista este văzută în timp ce face cumpărături la reduceri.
În decembrie, înainte de Crăciun, ea a luat mai multe lucruri dintr-un magazin de chilipiruri, notează cotidianul britanic.

Să o vezi cu ochii tăi chiar pe Beyonce într-un astfel de magazin este cu atât mai surprinzător cu cât vedeta a lansat, pe site-ul său oficial, cu ocazia Valentine's Day, o colecţie-capsulă de modă care include ţinute variate, precum şi accesorii. Colecţia este special concepută pentru sărbătoarea îndrăgostiţilor, dar şi pentru cei pasionaţi de modă.

În colecţie au fost incluse diverse tricouri, jachete cu glugă, pantaloni scurţi, imprimate cu imaginea vedetei sau cu versuri din piesele sale, dar şi huse pentru telefoane mobile pe care se poate citi textul "Bey Mine".
Preţurile pieselor din colecţie variază între 30 şi 60 de dolari.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod