Vedetă şi mamă devotată: Cum are grijă Madonna de viitorul copiilor ei

Madonna o încurajează pe fiica sa, Lourdes, să-şi dezvolte talentul şi să devină dansatoare


Actualmente, Madonna lucrează la un nou album. "E de câteva luni în studio. Vrea să lanseze nişte piese noi până la sfârşitul anului", a declarat o sursă pentru The Sun.
Ultimul material discografic al vedetei, "Rebel Heart", a fost lansat în 2015 şi a fost bine primit de critici, dar şi de fani.

În plus, Madonna va realiza un lungmetraj inspirat de povestea Michaelei DePrince, o orfană de război din Sierra Leone, devenită o stea a baletului, a anunţat marţi studioul MGM, care va produce filmul.
Inspirat de romanul autobiografic "Taking Flight", publicat în 2014, filmul cu acelaşi nume va fi a treia peliculă realizată de artistă, după "Filth and Wisdom" (2008) şi "W.E." (2011), informează AFP.

Orfană, abandonată de unchiul său şi bolnavă de vitiligo -boală care cauzează depigmentarea pielii -, Michaela DePrince a fost adoptată dintr-un orfelinat din Sierra Leone de un cuplu de americani.

Ea a devenit dansatoare profesionistă, alăturându-se iniţial companiei de balet Joburg Ballet din Johannesburg (Africa de Sud), apoi companiei naţionale de balet din Olanda, în cadrul căreia ocupă în prezent poziţia de primă balerină.

"Cariera Michaelei îmi vorbeşte atât ca artist, cât şi ca activist care înţelege ce este adversitatea", a declarat Madonna, citată în comunicatul publicat marţi. "Avem o ocazie unică de a aduce în atenţie Sierra Leone şi de a permite Michaelei să fie vocea tuturor orfanilor alături de care a crescut", a indicat artista în vârstă de 59 de ani.
"Sunt onorată să pot da viaţă poveştii sale"
, a completat Madonna.

Michaela a apărut deja, în propriul rol, în documentarul "Concursul de dans", al lui Bess Kargman, lansat în 2012.

Adaptarea cărţii "Taking Flight" va fi oferită de Camilla Blackett, o scriitoare care a lucrat la mai multe seriale, printre care "Fresh Off the Boat".

În 2008, Madonna a realizat "I Am Because We Are", un documentar despre orfanii din Malawi, ţară de care a adoptat patru copii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod