Victoria Beckham, acuzată că a folosit un model care pare că are probleme de sănătate: „Hrănește-ți modelele... zici că-i bolnavă!“

Victoria s-a pozat și ea în rochia care a devenit reprezentativă pentru brandul ei


Potrivit altor comentarii publicate pe aceeaşi platformă online, Chantal Habscheid era atât de slabă, încât ar fi trebuit spitalizată.

Dacă la modelele slabe nu pare dispusă să renunțe curând, Victoria Beckham li s-a alăturat în februarie designerilor care au anunţat că nu vor mai folosi piei exotice şi blănuri în colecţiile lor. Compania fostei membre a grupului Spice Girls a precizat că linia de modă a vedetei nu va mai conţine creaţii din aceste materiale, reflectând dorinţele clientelei.

"De mai mult timp, compania noastră a încercat să folosească produse obţinute pe o cale cât mai etică, care aveau un impact mai mic asupra mediului", a declarat un purtător de cuvânt al brandului Victoria Beckham pentru WWD. "Suntem bucuroşi să confirmăm că vom înceta să folosim piei exotice şi blănuri în toate colecţiile noastre viitoare, începând de la principala noastră prezentare pret-a-porter pentru toamna/iarna 2019. Această decizie reflectă nu doar dorinţa brandului, ci şi a clienţilor noştri", a adăugat acesta.

Deși nu a folosit niciodată blănuri în creaţiile sale, brandul a vândut genţi şi pantofi din piele de şarpe.
Decizia Victoriei Beckham a fost lăudată de organizaţia PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Victoria Beckham s-a lansat în modă în 2008, iar de la acel moment creaţiile ei au fost purtate de nume ca Julianne Moore, Jessica Chastain, Gal Gadot, Ruby Rose şi Nikki Reed.

În 2011, fosta cântăreață a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului, iar în 2015 brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

În aprilie 2017, Victoria Beckham a fost decorată de prinţul William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru servicii deosebite aduse industriei modei.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod