Viaţă de nomad: Şi-a dat demisia şi a plecat cu pisica în lume

Călătorului îi stă bine cu drumul. Dar şi cu pisica, se poate spune în cazul lui Rich East, care de peste doi ani face înconjurul Australiei împreună cu o felină superbă.
Ar fi putut fi doar o pisică obişnuită, luată de la un adăpost, care a avut şansa de a fi adoptată de un stăpân iubitor. Dar de fapt Willow a călătorit mai mult decât au reuşit unii oameni în toată viaţa lor - împreună cu stăpânul ei, a pornit într-o călătorie fascinantă, în care au parcurs peste 50.000 de kilometri în jurul Australiei.

Rich East e un tânăr care şi-a dat demisia, şi-a vândut casa şi tot ce mai deţinea pentru a lua o pauză şi a de bucura cu adevărat de viaţă.
În 2015 a cumpărat un autocamper şi a pornit la drum alături de Willow, pornind din locul de baştină, Hobart, Tasmania.

În februarie anul acesta au ajuns în Australia de Sud, iar Willow a trecut astfel prin toate cele şase state şi două teritorii ale acestui continent. "Am trecut prin multe împreună şi am văzut câteva lucruri uimitoare. Nu-mi pot imagina această călătorie fără ea lângă mine. Am fost în Barea Barieră de Corali, am campat în munţi şi am călătorit mii de kilometri pe drumurile de pietriş de la Bourketown, Queensland, până în Teritoriul de Nord", a povestit Rich pentru Bored Panda.

"Unii cred că-i aiurea să călătoresc cu o pisică, dar Willow este foarte linişitită şi adoră stilul nostru de viaţă.
Willow are o zgardă cu localizare care mă ajută să ştiu tot timpul unde se află. Îşi petrece cea mai are parte din timp fără lesă şi tot timpul vrea să exploreze zona din jurul rulotei. Cu zgarda de urmărire post stau liniştit că dacă pleacă undeva, sunt aproape de ea"
, a mai scris el.

East a povestit că s-au distrat mult în această călătorie şi a primit multe mesaje pozitive de la oameni care i-au apreciat postările pe reţelele de socializare. "Ne-am adaptat bine la viaţa de călător şi ne-am petrecut zilele în păduri şi pe plaje, bucurându-ne în tihnă de tot.
Deşi am ajuns înapoi acasă, nu avem de gând să ne oprim în curând. Ne-am obişnuit cu viaţa pe şosea şi în viaţă trebuie să alegi să faci ceea ce îţi aduce fericirea, aşa că de ce să ne oprim?"
, a adăugat East, care se recomandă drept şoferul lui Wlllow.

"Sunt atât de mândru de Willow, această pisică a făcut din maşina mea casa ei şi din toată Australia curtea sa. E cel mai bun tovarăş de drum lung!", este de părere temerarul călător.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod