Viaţa la ţară: Cele mai frumoase amintiri pe care copiii le pot avea - FOTO

Un artist fotograf ne arată ce înseamnă pentru un copil să crească la o fermă, în mijlocul naturii, şi să se joace cu animalele, departe de tehnologie.
Phillip Haumesser se poate considera un om norocos. Are o fermă pe un teren de patru hectare în statul american Missouri şi, fiind un artist fotograf pasionat, are destulă natură care să-i ofere cele mai bune cadre. La începutul anului 2015, a început să-şi fotografieze copiii cum se joacă la fermă cu animalele, pentru a surprinde magia copilăriei, bucuria şi curiozitatea celor  mici în timp ce explorează viaţa lor simplă, dar liniştită şi plină de momente frumoase.

În contrast cu provocările vieţii citadine, înţesată de riscuri şi sufocată de tehnologie, imaginile lui Haumesser arată că viaţa la ţară oferă o copilărie de neuitat şi o un mod sănătos de a creşte şi de a descoperi lumea.
Fotografiile publicate pe Instagram şi pe site-ul philliphaumesserphotography.com sunt superbe şi fac orice adult care a trăit o asemenea copilărie să-şi revadă amintirile din primii ani de viaţă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod