Rihanna dans video

Video. O avocată a desenat-o pe Rihanna pe nas şi a făcut senzaţie pe internet!

O avocată şi-a desenat pe nas silueta Rihannei şi a înregistrat un filmuleţ amuzant care a făcut senzaţie pe internet.

O femeie din statul american Tennessee este autoarea unei înregistrări video care a devenit virală. Susan Hamilton Hubbard, în vârstă de 39 de ani, avocată din localitatea Murfreesboro, a devenit celebră pe internet după ce şi-a pictat pe nas silueta Rihannei, mişcându-şi nările astfel încât desenele se succed ca şi cum cântăreaţa ar dansa în stilul "twerk". Ea a făcut desenul folosind un creion de contur, iar rezultatul este atât de amuzant încât nici ea nu se mai oprea din râs uitându-se în oglindă.

Nu se ştie cum i-a venit această idee haioasă avocatei, dar ea a reuşit să o pună perfect în practică: femeia îşi mişcă nările cu arătătorul, iar desenul imită perfect dansul celebru al Rihannei.


Susan râde cu lacrimi în timp ce îşi urmăreşte ciudatul număr de dans. "Puteţi să vedeţi lacrimile din ochii mei?", a scris ea pe Facebook, unde mulţi au felicitat-o pentru această idee amuzantă.

Avocata a postat filmuleţul de un minut pe 4 iulie, cu mesajul: "Work work work work work". De atunci, înregistrarea video a fost urmărită de peste 8,2 milioane de ori şi redistribuită de peste 40.000 de ori, scrie Daily Mail.

Dar oricât de ciudat ar părea, Susan nu este prima care s-a gândit la aşa ceva, notează cotidianul britanic.

Un clip de 32 de secunde realizat de o admiratoare din Filipine a Rihannei a strâns peste 32 de milioane de vizualizări în 24 de ore pe pagina de Facebook a fanilor din sud-estul Asiei.

Peste 200.000 de oameni au comentat imaginile, lăudând-o pe autoare, despre care se crede că ar fi din Filipine, pentru imaginaţia sa.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod