video copil

Reacţia unui copil de 4 ani după ce mama lui a omorât un gândac

Un băieţel de patru ani este atât de inocent, încât nu înţelege că gândacii nu sunt toleraţi în casă. Filmuleţul cu reacţia copilului după ce a văzut că mama lui a omorât un gândac a devenit viral pe reţelele de socializare.

Hong Zhi Jie, tatăl băiatului, a postat pe Facebook imaginile, iar fiul său a devenit imediat vedetă. Imaginile îl arată pe micuţ cum plânge într-una, în timp ce se ceartă cu mama lui pentru că ea tocmai omorâse un gândac cu papucul.

Scena l-a şocat atât de puternic pe micuţ, încât acesta a izbucnit în lacrimi, convins că mama lui a făcut un lucru grav. Deşi femeia a încercat să-i explice că un gândac care umblă prin casă nu-i ceva bun, el n-a fost mulţumit, ba chiar a întrebat-o dacă o să-l omoare şi pe el.

Tot plângând, i-a spus mamei sale că insecta ar fi plecat dacă ea ar fi lăsat-o în pace.

Inocenţa copilului a fost apreciată de o mulţime de internauţi, clipul având mii de redistribuiri, scrie Trending News Portal.

"Ce copil drăguţ. Inima lui e atât de inocentă şi de pură. Avem nevoie de această bunătate în lume", a scris cineva. "Ceea ce ne arată acest filmuleţ este că cei mici se nasc cu o apreciere nealterată pentru viaţă şi pentru bunătate", a comentat un alt internaut.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod