Yasmina Rossi, modelul de 60 de ani care a revoluționat lumea modei

În cadrul unor profesii, vârsta are un cuvânt important de spus. Este valabil în cazul sportivilor, care sunt nevoiți să se retragă devreme, dar și în cazul modelelor, a căror carieră se încheie de obicei în jurul vârstei de 30 de ani.
Dar Yasmina Rossi, un model care a împlinit 60 de ani și arată absolut impecabil, a revoluționat lumea modei. 

Yasmina, originară din Franță, dar care locuiește în prezent în Malibu, Statele Unite, și-a început cariera ca model târziu, la vârsta de aproape 30 de ani, când cele mai multe femei din această industrie sunt deja considerate prea în vârstă și sunt nevoite să se retragă. Dar abia când a împlinit 45 de ani cariera sa a luat de fapt un avânt spectaculos, potrivit mymodernmet.com.
Aceasta a fost selectată pentru a realiza campanii pentru branduri de renume. 

Ceea ce o transformă pe Yasmina într-un model pentru noi toate este capacitatea ei de a accepta transformările inevitabile ale corpului care apar odată cu cu vârsta. Femeia nu își ascunde ridurile, nu a apelat la proceduri cosmetice pentru a părea mai tânără și, mai ales, nu se vopsește, părul său lung și alb transformându-se într-un adevărat "trademark". "Îmi place mai mult cum arăt acum decât cum arătam acum 20 de ani", a declarat Yasmina pentru The Sunday Times, citat de mymodernmet.com.
"Corpul meu este mai frumos și mă simt mai fericită ca la 20 de ani", a adăugat modelul.

Întrebată care sunt secretele sale de frumusețe, Yasmina, care are deja doi nepoți, a declarat că nu există un truc secret care o ajută să-și mențină frumusețea, dar că are o alimentație sănătoasă. "Tot ceea ce am făcut a fost să mănânc produse alimentare organice, cu mult înainte ca asta să devină un trend. Folosesc ulei de rapiță pentru păr și îmi fac un scrub pentru piele cu ulei de măsline și zahăr.
Mănânc un avocado pe zi, carne și pește organice"
. De asemenea, superbul model în vârstă de 60 de ani susține că sportul este extrem de important, dar nu este necesar să exagerezi pentru a observa beneficiile.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod