„Zebra“ veselă: Când trecerea de pietoni devine o glumă

Un artist transformă trecerile de pietoni în opere de artă amuzante. Cu siguranţă, şoferii sunt mai atenţi când ajung în dreptul lor, pentru că nu seamănă cu ceea ce s-ar aştepta să vadă.
Francezul OakOak este un maestru al integrării artei în tot ceea ce ne înconjoară, dând lucrurilor noi sensuri. El invadează străzile din ţara sa cu ideile sale originale şi schimbă modul în care suntem obişnuiţi să privim unele obiecte, notează Bored Panda. De exemplu, trecerile de pietoni. În viziunea sa creativă, "zebrele" devin jucăuşe şi ne fac să ne simţim ca în copilărie, când totul poate fi altceva decât este.  

Pentru cea mai recentă serie de lucrări prezentată pe Instagram, OakOak s-a folosit de liniile albe ale trecerilor din pietoni, desenând personaje şi situaţii distractive. Deşi nu respectă codul rutier, "zebrele" lui sunt cu siguranţă mai greu de ignorat de către şoferi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod