cuplu

10 adevăruri dure despre căsnicie pe care nu poţi să le ocoleşti

c?s?torie
Dragostea se schimbă în timp şi cu cât înfruntă mai mult testul timpului, cu atât e mai supusă transformărilor

 

6. Nu veţi fi atraşi pe veci unul de celălalt


O relaţie este foarte pasională doar la început. Însă oricât de puternic ar fi focul iubirii, iubirea se domoleşte în timp. Uneori, asta poate fi o problemă. Cel mai important lucru este să nu cazi pradă disperării şi să nu te gândeşti că poate n-aţi fost meniţi să fiţi împreună pentru totdeauna. Stă în puterea voastră să treceţi peste orice impas.

5. Uneori o să vă simţiţi singuri


Deşi pare că orice relaţie şi mai ales căsnicia sunt opusul singurătăţii, lucrurile nu sunt atât de simple - îţi găseşti sufletul-pereche şi gata, nu vei mai şti niciodată ce e singurătatea.
Uneori te vei simţi singur(ă) şi nimeni nu te va înţelege sau, mai rău, nu-i va păsa nimănui.

Oricine trece prin aşa ceva, indiferent că este căsătorit sau nu.

4. Vei avea gânduri ciudate


Nu, nu e vorba de gândul că te înşală sau de teama că te va părăsi cândva. "Oare e mai bine să divorţăm?". "Aş fi mai fericit(ă) cu altcineva?" - astfel de gânduri îţi pot da târcoale când lucrurile nu merg grozav, dar se pot insinua şi în cele mai fericite cupluri. Oamenii se gândesc la asemenea lucruri noaptea sau când sunt singuri, însă ele sunt la fel de utile precum întrebarea: "Cum ar fi fost dacă m-aş fi născut în Franţa?".

Urmarea e logică: realizezi că îţi pierzi vremea cu o prostie şi îţi vezi de viaţa ta.

3. Uneori veţi pierde legătura


De multe ori simţi că destinul tău e strâns legat de omul de lângă tine, dar sunt momente când această legătură dispare. E normal. Cel mai probabil, eşti doar obosit(ă).

2. Vă veţi răni unul pe celălalt


Viaţa în doi nu înseamnă doar momente frumoase, fericire, zâmbete şi bucurie. Dar adevărul e că nimeni nu te poate răni mai mult decât persoana pe care o iubeşti şi este normal să fie aşa, pentru că pui cel mai mare preţ pe cuvintele sale.

În toiul unei dispute, partenerul tău te poate lovi unde te doare mai tare, însă cel mai important este să vă rezolvaţi problemele până nu-i prea târziu.

1. Dragostea nu rezistă singură


Dragostea este o acţiune, nu doar un sentiment. Trebuie să munceşti pentru căsnicia ta, să lupţi, să o aperi şi să o cultivi. Şi trebuie să faceţi amândoi asta. Nimeni nu poate menţine viu de unul singur focul iubirii.


Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod