Secret

10 secrete pe care bărbaţii le păstrează faţă de iubitele lor

Nu e vorba de minciuni grave, însă omiterea anumitor detalii este considerată de unii bărbaţi ca o scăpare de probleme în cuplu sau chiar de rănirea persoanei iubite.
Iată 10 secrete nevinovate pe care partenerii noştri le ascund de noi:

Ocazional se uită după alte femei.
Nu trebuie să fim surprinse de această veste, şi noi o facem frecvent. Aşa cum noi tânjim după David Beckham, aşa şi lor li se aprinde un beculeţ atunci când văd vreo femeie sexy. Atât timp cât nu face o obişnuinţă din asta, nu e un motiv de supărare şi nici nu e ceva ce ar trebui să îţi spună.

Înainte de a avea o relaţie, s-a interesat de tine. Se poate spune chiar că te-a urmărit, atât pe reţelele sociale, cât şi cu ajutorul pritenilor comuni.
Ştie cu siguranţă chiar şi ce ai purtat la bal atunci când ai absolvit liceul.

Încă se uită la filme pentru adulți. Nu de multe ori, dar chiar dacă e cu tine, tot se uită din când în când la filme deocheate. Mai mult decât atât, şi-ar dori enorm să o facă împreună cu tine.

Îi place atunci când ieşi cu fetele. Bărbaţii adoră să rămână singuri din când în când şi să se simtă burlacii supremi, chiar dacă nu fac altceva decât să stea în casă şi să citească o carte. În plus, absenţa ta îl va face să îi fie dor de tine.

Urăşte când laşi păr peste tot. Bărbaţii sunt speriaţi de acest lucru, dar sunt conştienţi că şi ei lasă o mulţime de mizerii după ei.


Este fericit atunci când aduci în discuţie lucruri importante. Chiar dacă tu crezi că se sperie atunci când aduci vorba de copii sau căsătorie, bărbaţii ar putea fi chiar încântaţi de asta. Atât timp cât nu eşti insistentă cu un anumit subiect, ei vor respecta că este important pentru noi.

Nu este un fan înrăit al rujului tău roz.
Urăşte când îl pupi şi se trezeşte peste o oră cu sclipici pe buze, dar nu e chiar o mare problemă.

Observă când alţi bărbaţi ne fac curte. Nu te gândi că e indiferent atunci când un alt bărbat se uită insistent la tine, ci se întâmplă ceva în ei care se încadrează între mândrie şi gelozie şi declanşează în ei un bărbătism protector de fiecare dată.


Îi plac complimentele.
Bărbaţii ştiu când o femeie arată bine şi îi spun asta. Dar şi lor le place să primească complimente, e un fel de reasigurare că încă sunt atractivi pentru ele, mai ales dacă alegi să îi spui ceva frumos atunci când sunteţi în pat.

A avut emoţii atunci când a făcut prima dată dragoste cu tine. Desigur că a vrut să pară super sigur pe el, dar în adâncul sufletului lui se stresa din numeroase motive.

Uneori pur şi simplu nu au chef. Da, şi bărbaţii pot avea momente în care nu se simt în stare să facă dragoste, fie din cauza stresului, a oboselii sau doar că au mâncat prea mult.
Cu toate acestea, merg mai departe, însă acestea pot fi cauzele unei performanţe scăzute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod