Cuplu

10 semne clare că nu te mai iubeşte

Toate detaliile de zi cu zi îţi pot arăta dacă partenerul tău mai simte ceva pentru tine. Este foarte important să nu le ignori!
Nu îţi mai demonstrează că te iubeşte ca înainte

Dacă observi că iubitul tău nu mai prezintă niciun interes pentru tine şi tot ceea ce face este să impresioneze pe altcineva, atunci poate că este timpul să mergi mai departe. Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci în această situaţie este să te concentrezi pe tine!

Semne că nu te mai iubeşte: Întotdeauna se gândeşte la altceva

Dacă observi că partenerul tău nu mai este interesat de tine şi inima sau mintea lui sunt cu totul în altă parte, este timpul să vorbiţi serios şi să decideţi ce faceţi în continuare.


Nu mai aveţi subiecte de conversaţie

În cazul în care partenerul tău nu mai este interesat de tine şi nu aveţi niciun subiect comun pe care să-l dezbateţi, atunci soluţia este să o luaţi pe căi separate.

Te învinovăţeşte pentru tot ce se întâmplă

În cazul în care partenerul tău dă mereu vina pe tine pentru tot ce se întâmplă, atunci, probabil, cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să îl părăseşti.

Semne că nu te mai iubeşte: Nu vă mai sprijiniţi reciproc

Dacă pertenerul tău nu te mai apreciază, este deranjat de tine şi nimic din ceea ce faci nu e suficient de bun pentru el, atunci cu siguranţă meriţi ceva mai bun!

Întotdeauna găseşte o scuză ca să nu stea acasă

Are mereu de lucru, pleaca în călătorii de afaceri, se joacă şi bea alături de prietenii lui, însă nu te ia cu el? În acest caz, el nu te mai iubeşte şi, probabil, a apărut deja o altă femeie în viaţa lui.

Semne că nu te mai iubeşte: Nu te mai include în planurile lui

În cazul în care tot ce aţi visat vreodată s-a destrămat şi planurile voastre s-au dat peste cap, atunci cel mai probabil ar trebui să puneţi capăt relaţiei.

Partenerul tău nu te mai respectă

Ai uitat toate momentele frumoase petrecute alături de el şi ţi-au rămas în cap doar cele care te-au făcut să suferi? Dacă da, nu mai încerca să repari nimic, ci mai bine fugi!

Semne că nu te mai iubeşte: Nu îţi dă nicio explicaţie

Dacă nu te mai iubeşte, partenerul tău nu se va mai obosi să îţi dea nici măcar o explicaţie pentru lucrurile pe care le face, pur şi simplu nu contezi şi nu mai faci parte din viaţa lui.
De ce să mai fii cu el?

Ai început să te urăşti şi să te faci singură să suferi


Prin minciuni, infidelitate, prin faptul că nu vorbeşte cu tine şi nu îţi spune totul, el te răneşte şi te determină indirect să te urăşti. Din acest moment ar trebui să ştii că dragostea nu mai există!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod