20 de semne că fostul nu se mai întoarce la tine




Nu vrea să rămâneți prieteni


Fostul tău a spus clar că nu vrea să vă mai vedeți, nici măcar în calitate de prieteni. Acesta este un semn că pur și simplu nu vede un viitor în care voi doi puteți avea orice fel de relație. Doare, dar este modul lui de a-ți spune că amândoi ar trebui să faceți tot posibilul să o rupeți definitiv.

Te blochează peste tot


În timp ce unii oameni încearcă să reducă frecvența comunicării, sunt câțiva care opresc totul în momentul în care are loc despărțirea.

A rupt orice contact cu tine pe rețelele de socializare? Astăzi, cel mai simplu mod de a contacta pe cineva este pe internet, iar el a decis să închidă această cale.
Fă și tu același lucru cu prietenii lui, dacă simți nevoia.

S-ar putea să-și schimbe numărul, să te blocheze pe toate platformele de socializare sau să-ți blocheze apelurile și mesajele.

Blocarea ta pe WhatsApp, Instagram, Twitter, Facebook și toate celelalte platforme de socializare este o modalitate simplă de a-ți arăta că se îndepărtează de tine și că nu vrea să păstrați legătura. Nu-l interesează ceea ce se întâmplă în viața ta și nu este dispus să împărtășească cu tine ceea ce se întâmplă în viața lui.

A șters toate fotografiile cu voi doi


Ai dispărut de pe rețelele lui de socializare. Își face spațiu/curat și, astfel, le semnalează prietenilor lui din online că v-ați desparțit și că este disponibil.
Fă același lucru pentru a te ajuta să treci mai ușor peste.

Te sfătuiește să mergi mai departe


Dacă fostul tău a purtat discuții despre voi cu prietenii comuni sau dacă încă mai păstrați legătura unul cu celălalt, este posibil să primești câteva sfaturi precum: "Este mai bine să mergi mai departe", "Nu merită să trăim în trecut", "Nu sunt potrivit pentru tine", "Meriți mai mult" etc.

Dacă auzi una dintre aceste fraze, respect-o și nu îți pierde timpul făcându-ți speranțe deșarte.


Te evită fizic


Se ascunde ori de câte ori vă nimeriți să fiți în același loc. Acest lucru înseamnă că nu este pregătit pentru niciun fel de confruntare și că s-ar putea să nu fie niciodată. (Citește continuarea pe pagina următoare...)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod