Cuplu fericit

3 calităţi pe care un bărbat le caută la o femeie

Unele dintre noi avem din naştere aceste trăsături favorabile, pe când altele sunt nevoite să îşi cultive atractivitatea.
Cu toate acestea, fiecare persoană are ceva ce atrage sexul opus, dar e bine de ştiut pe ce să ne axăm mai ales atunci când vrei să cucerim pe cineva!

Iată 3 calităţi pe care un bărbat le caută cel mai frecvent la o femeie:

1. Să aibă încredere în ea


Încrederea e definită ca fiind calitatea de a fi sigur de abilităţile noastre. O femeie care are încredere ştie că e capabilă în multe domenii ale vieţii ei şi acest lucru se vede clar în modul în care ea se prezintă. Unele moduri în care femeile îşi pot manifesta încrederea sunt comunicarea, limbajul trupului şi aspectul fizic.
O femeie încrezătoare îşi va spune ideile într-un mod eficient, va vorbi pozitiv despre ea însăşi şi poate primi complimente cu uşurinţă. Mai multe studii au arătat că îmbrăcămintea bine gândită îi face pe oameni mai încrezători în tot felul de situaţii. Când eşti îmbrăcată bine, este influenţat modul în care te simţi. La fel şi poziţia corpului atunci când interacţionezi cu cineva, cum ar fi poziţia umerilor sau ceea ce faci cu mâinile atunci când vorbeşti.


2. Are o pasiune


A fi pasionat de altceva în afara de persoana cu care te întâlneşti e o caracteristică foarte dorită de un potenţial partener. Senzaţia de entuziasm despre un hobby sau o activitate distractivă poate face ca ochii unei persoane să strălucească atunci când vorbesc despre asta. A avea alte activităţi sau interese la care nu eşti dispusă să renunţi îţi poate oferi un avantaj în procesul de cucerire. Dacă îi răspunzi cu un refuz şi îi spui că mergi la alergat, cel care te merită va insista în altă zi şi vei creşte mult în ochii lui în ciuda faptului că oamenii cred că acest lucru va avea exact efectul opus.


3. Să fie pozitivă


Să ai o atitudine pozitivă atunci când vrei să atragi un om încrezător e un lucru extrem de important. Oamenii pozitivi caută binele în fiecare experienţă, acest lucru ajutându-i să fie mai fericiţi şi mai mulţumiţi de viaţă. O modalitatea de a-ţi da seama dacă eşti o persoană pozitivă este să îţi asculţi gândurile atunci când te afli într-o situaţie dificilă. Cei mai încrezători bărbaţi iubesc femeile optimiste pentru că simt că vor putea trece prin orice moment dificil.
În orice relaţie există suişuri şi coborâşuri, iar în timpul căderilor, e deosebit de important să ai o perspectivă luminoasă pentru a reuşi să rămâi paşnic şi liniştit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod