3 semne că o să te ceară în căsătorie

Sunteți împreună de ceva vreme și este normal să te gândești dacă o să te ceară în căsătorie. Însă este cel mai bine să aștepți ca acest lucru să aibă loc cu adevărat, nu să îți faci speranțe. Iată câteva semne care îți pot indica faptul că partenerul vrea să te ceară în căsătorie!

Cum îți dai seama dacă vrea să te ceară în căsătorie?


1. Este interesat subit de bijuteriile tale


Chiar dacă este vorba despre un inel pe care l-ai primit în vreun ou de ciocolată sau inelul pe care îl ai de la mama ta de ani de zile, șansele sunt ca partenerul tău să nu fi arătat vreun interes în ceea ce privește bijuteriile pe care le porți pe degete. Dacă, dintr-o dată, te întreabă ce stiluri de inele preferi, dacă unele modele îți vin mai bine decât altele, ce mărime de inel porți, s-ar putea să existe un motiv anume pentru toate aceste întrebări.
Până la urmă, nu te poate surprinde cu un inel de logodnă, dacă nu știe ce să cumpere.

2. Are mai multă grijă de bugetul lui


În cazul în care nu știai până acum, inelele de logodnă pot fi destul de scumpe. Cu toate că pot fi cumpărate în rate, tot este nevoie de câteva planuri și economii pentru a-ți permite aceste bijuterii. Pe lângă această achiziție, dacă spui da, partenerul tău este conștient și că nunțile solicită mulți bani. S-ar putea să îți sugereze să rămâneți acasă atunci când ar fi trebuit să mergeți la restaurantul tău preferat.
În orice caz, dacă observi că face economii în ultima vreme, s-ar putea să fie un semn că o să te ceară în căsătorie.

3. Vorbește la plural când vine vorba de viitor


Fie că este vorba despre planurile de a vedea lumea sau pur și simplu decizia de a cumpăra o mașină, încearcă să fii atentă la limbajul său. Încă vorbește la singular și se concentrează pe propriile interese sau lucrurile s-au schimbat? Această schimbare ușor de ratat la prima vedere poate semnifica faptul că partenerul tău se pregătește să facă parte dintr-un cuplu căsătorit.
Atunci când vorbește la plural când vine vorba de viitor, înseamnă că te include în planurile lui. Este un semn că te vede alături de el în viitor, ceea ce înseamnă că se poate gândi și să se căsătorească cu tine.

Mai presus de toate, fii răbdătoare și iubitoare, astfel încât, atunci când va avea loc cererea în căsătorie, să simți că toate lucrurile pe care le-ați făcut împreună au dus la acel moment.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod