5 greşeli pe care le poţi face la prima întâlnire. Evită-le!

Prima impresie contează enorm, de aceea unele gesturi pe care le faci la prima întâlnire au potenţialul de a-ţi da toate planurile peste cap. Iată ce să nu faci niciodată la prima întâlnire:

Încerci să pari altfel decât eşti

În încercarea de a-l impresiona pe bărbatul cu care ai o întâlnire amoroasă pentru prima dată, este posibil să te comporţi altfel decât eşti tu cu adevărat. Este normal ca emoţiile să te afecteze şi să fii uşor diferită faţă de cum ai fi atunci când te afli lângă o persoană cunoscută. Dar dacă vrei să pari cu totul altfel pentru a-i fi lui pe plac rişti să distrugi totul înainte chiar să înceapă. Fii tu însăţi, încearcă să te relaxezi şi lasă-l să te descopere aşa cum eşti tu.

Eşti prea expansivă

Cei mai mulţi bărbaţi se simt intimidaţi de femeile foarte îndrăzneţe, care vorbesc mult şi tare şi vor să pară mult prea dezinvolte. Încearcă să nu faci gesturi care l-ar putea şoca, mai ales dacă nu te reprezintă.
Iar dacă aşa este stilul tău, atunci lasă-l să te descopere treptat, altfel este posibil să nu mai existe o a doua întâlnire...

Vorbeşti despre foştii parteneri

Acest subiect este complet interzis la prima întâlnire! Nu vorbi despre un fost partener decât dacă eşti întrebată direct, iar în acest caz încearcă să spui lucruri vagi, politicoase şi apoi schimbă rapid subiectul. Atunci când aduci în discuţie un fost iubit creezi senzaţia că nu ai trecut încă peste relaţia eşuată, prin urmare nu eşti pregătită pentru una nouă, ceea ce îl face pe bărbatul din faţa ta să creadă că îşi iroseşte timpul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silvia pe 27 Apr 2016, 12:48
    date

    am fost la o intalnire la care tipul mi-a spus ca o iubeste pe fosta/ cred ca sunt bune si pentru ei aceste sfaturi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod