5 lucruri pe care ar trebui să le știi despre o femeie care e pe cont propriu

Dacă te-ai îndrăgostit de o femeie care e pe cont propriu și căreia îi place să petreacă timp singură, nu ar trebui să îți faci griji. Femeile independente sunt inteligente și amuzante.
Dacă o astfel de femeie te alege ca partener, ar trebui să fii mândru. Nu este ușor pentru o femeie care e pe cont propriu să fie într-o relație, dar, dacă a ales să facă acest lucru, înseamnă că te place cu adevărat. Mai jos, poți regăsi cinci lucruri pe care ar trebui să le știi despre o femeie care e pe cont propriu și nu știe ce înseamnă să depindă de altcineva!

Ai cunoscut o femeie care e pe cont propriu? Iată ce ar trebui să știi despre ea


1. Nu îți va spune tot ce face în viața de zi cu zi


Te poți aștepta să își vadă de treabă fără a-ți spune, cel puțin la început. Nu este vorba că nu contezi în viața ei, doar că aceasta a învățat să iubească ceea ce face, să facă mereu ceea ce vrea, fără a cere permisiunea sau fără a informa pe cineva.
Petrecând timpul singură în mod regulat, aceasta a dezvoltat pasiuni și activități pe care preferă să le facă singură, cum ar fi alergatul sau lectura. Fii mândru de interesele sale și încurajeaz-o să le urmeze în continuare!

2. Va fi rezervată la început


La început, o femeie care este pe cont propriu va fi rezervată cu lucrurile care sunt importante pentru ea. Cu toate acestea, cu cât o cunoști mai bine, cu atât mai multe vei afla despre ea. Odată ce se deschide complet cu tine, poți fi mândră că ești una dintre puținele persoane de care alege să fie apropiată. De asemenea, probabil că va dori să meargă încet cu etapele din relația voastră, pentru că nu este obișnuită cu toată această atenție.
Nu te gândi că nu te place foarte mult. Probabil că te place chiar foarte mult, dar totul este nou pentru ea și trebuie să se obișnuiască cu schimbările din viața ei.

3. Preferă conversațiile adevărată


Se așteaptă să o asculți cu adevărat, nu doar să te uiți la ea atunci când vorbește cu tine. Pentru că va observa când te gândești la altceva și nu este dispusă să repete ceea ce spune.

4. Nu trebuie să-i pui la îndoială loialitatea


Femeile independente sunt loiale. Acestea se așteaptă la onestitate și angajament din partea partenerilor, dar sunt mai mult decât dispuse să returneze aceste lucruri cu aceeași pasiune pe care o aplică în orice aspect al vieții lor.
Nu vei găsi o femeie mai sinceră decât o femeie puternică și independentă. De ce? Pentru că ea alege ceea ce își dorește în viață și este motivată să facă totul pentru a păstra ceea ce obține. Când ești ceea ce își dorește, îți va oferi totul.

5. Te vrea, dar nu are nevoie de tine


O femeie pe cont propriu nu este dependentă de nimeni. Și este perfect normal. Sau cel puțin ar trebui să fie. Aceasta a învățat să facă mereu totul pe cont propriu, așa că nu te aștepta să îți ceară ceva. Dar acest lucru nu înseamnă că nu te vrea. Își dorește compania ta, iar atunci când vrea acest lucru, te va anunța.
Trebuie doar să respecți faptul că este obișnuită să obțină totul prin propriile puteri.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod