Iubire

5 lucruri pe care le fac bărbaţii atunci când sunt cu adevărat îndrăgostiţi

Nu trebuie să te laşi vrăjită de vorbele pe care ţi le spun bărbaţii din jurul tău, importante sunt faptele! Iată cum îţi dai seama că este îndrăgostit de tine!
Când te uiţi pe Facebook şi vezi atâta afecţiune în cuplurile pe care le cunoşti, aproape că eşti invidioasă, nu? Nu judeca după aparenţe, într-o relaţie sunt alte lucruri mult mai importante!

Iată cele 5 lucruri care îţi demonstrează că te iubeşte cu adevărat:

1. Te respectă


Acest lucru reprezită fundamentul pentru tot ceea ce urmează. Dacă un bărbat nu respectă femeia de lângă el şi o vede ca fiind un obiect pentru a-şi îndeplini fanteziile, atunci cu siguranţă nu o iubeşte.
Atunci când un bărbat este cu adevărat îndrăgostit, atunci ei sunt egali în ochii lui. El vorbeşte cu ea, o ascultă, împărtăşeşte sentimente şi fac schimb de păreri luându-şi unul altuia în considerare sfaturile.

2. Este cinstit


Nu există dubiu că există numeroţi bărbaţi care îţi pot o mască doar pentru a fi convingători şi pentru a părea perfecţi. Dar, când un bărbat iubeşte, el va vrea să se expună exact aşa cum este el şi să îşi arate adevăratele valori.
Acest tip de bărbat cunoaşte foarte bine noţiunea de onestitate şi nu vrea să îşi inducă partenera în eroare sau să o dezamăgească pe parcurs.

3. Îşi aminteşte lucrurile importante


Atunci când un bărbat este îndrăgostit, acesta nu uită lucrurile care sunt importante pentru partenera lui. El îşi aminteşte ce fel de cafea îi place, dar şi cântecul ei preferat. Desigur, îşi aduce aminte de ziua ei şi de aniversarea lor.

4. Încearcă să fie mai bun


Atunci când un bărbat este îndrăgostit, acesta ştie că partenera lui merită ca el să devină o persoană mai bună. Nu vrea să îi lase o falsă impresie, însă are atât de mult respect încât vrea să dea cea are el mai bun.


5. Luptă


Studiile arată că un om este pregătit penrtu dragoste abia după 6 parteneri. Acele 6 femei vor trece destul de repede prin viaţa unui bărbat şi cu siguranţă nu a luptat prea mult pentru ele. Singura femeie pentru care va încerca să îşi remedieze greşelile şi la care se va gândi profund va fi cea pe care o iubeşte cu adevărat. El ştie că dragostea nu este uşor de înlocuit şi va lupta pentru ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod