Eşec sentimental

5 semne că te-ai îndrăgostit de persoana greşită

Trebuie să ai încredere în instinctul tău, dar nu ar strica să arunci o privire pe această listă!
Este foarte important să cunoşti aceste semne pentru a-ţi da seama dacă eşti implicată în relaţia în care trebuie. Dacă ai greşit acum, data viitoare nu o vei mai face!

Iată 5 semne că nu te-ai îndrăgostit de cine trebuia:


Simţi că-ţi pierzi identitatea
Nu spune nimeni să faci numai ce îţi place, ci trebuie să încerci şi ce îi place partenerului. Mai grav este când ajungi să faci doar ce vrea el şi ce îl pasionează, fără să ţii cont de ce îşi doreşte inima ta.
Nu poţi ieşi din această situaţie decât dezamăgită de tine şi nimeni nu merită acest lucru.

Ţi-ai pierdut sentimentul general de bine
O relaţie sănătoasă poate fi plictisitoare uneori, dar uneori să fie plictisitor e un lucru bun. Dacă ai schimbat stabilitatea din viaţa ta pentru toate lucrurile imposibile care ţi se cer de către partenerul de viaţă, atunci sigur nu te mai simţi bine. Degeaba eşti entuzisamată un minut sau o oră, dacă sentimentul trece de repede.

Ai început să faci liste pro şi contra
Dacă te-ai trezind făcând liste despre ceea ce e bun în relaţia ta şi ceea ce este rău, există o şansă foarte mare să ai de-a face cu un partener toxic.
Uneori, suntem atât de scufundaţi în aceste situaţii încât pierdem din vedere faptul că oamenii obişnuiţi îşi petrec timpul făcând planuri pentru cină sau pentru weekend, nu să se gândească dacă persoana alături de care dorm o fac să devină o persoană anxioasă, poate.

Prietenii tăi te avertizează
Cu toţii am trecut prin acea experineţă în care unul dintre prietenii noştri nu s-a înţeles cu iubitul nostru, dar asta nu e atât de grav. În cazul în care doi, trei sau mai mulţi prieteni te avertizează cu privire la el, atunci e necesar să începi să îţi faci un plan de evadare din relaţie.

Te face să te simţi mai rău decât te simţeai înainte de a fi cu el
Dacă te afli în această situaţie, şansele ca stima de sine să scadă sunt foarte mari.
Dacă îţi spune că tipele cu care a fost înainte erau mult mai bune ca tine, atunci asta e otrava pură care ar trebui să fie un motiv suficient de bun încât să alergi în direcţia opusă.



 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod