6 semne că te întâlnești cu un bărbat matur emoțional



Te susţine şi te încurajează

Un bărbat matur din punct de vedere emoţional îi va oferi femeii pe care o iubeşte toată susţinerea sa pentru ca aceasta să aibă realizările la care ea visează. Dacă ai lângă tine un astfel de bărbat, te va încuraja atunci când simţi că îţi este greu, te va sfătui, se va oferi să te ajute cu tot ce poate şi te va sprijini indiferent dacă ai avut parte de un eşec sau un succes. Un băiat care mai are nevoie de timp ca să se maturizeze emoţional se va simţi ameninţat de o femeie ambiţioasă şi puternică, încercând să o descurajeze şi să o facă să pară slabă, de teamă că altfel i-ar putea fi superioară.

Este sincer şi direct

Un bărbat matur emoţional nu se eschivează şi nu se fâstâceşte atunci când are ceva de spus. Ştie deja că sinceritatea este cea mai bună carte pe care o poate juca în orice situaţie.
Îţi va spune mereu ce are de spus, fără să omită detalii importante. Pe de altă parte, nu se va folosi de cuvinte şi de ceea ce crede că ar trebui să ştii ca să te rănească. Un băiat imatur nu va avea curajul să vorbească direct şi sincer.

Poate lua cu uşurinţă decizii

Dacă bărbatul cu care te întâlneşti este matur emoţional, vei putea observa asta din modul în care ia deciziile. Un bărbat matur nu va sta prea mult pe gânduri, pentru că ştie deja ce vrea de la viaţă.
În schimb, pentru un băiat care mai are nevoie de ceva timp pentru a se maturiza deciziile importante sunt adevărat calvar, pentru că nu ştie niciodată ce vrea cu adevărat şi încotro se îndreaptă, în special în chestiuni legate de relaţie. 
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod