7 moduri adorabile de a-l convinge că ești femeia vieții lui

Foarte puțini bărbați sunt convinși încă de la început că vor avea o relație serioasă cu tine. Majoritatea evită să-și asume angajamente și nu consideră că e important să definească relația.

Chiar si atunci cand te place foarte mult, barbatul cu care iesi poate sa considere ca nu esti singura femeie pe care o va iubi de acum incolo – aceste creaturi sunt programate biologic pentru a avea cat mai multe partenere si, astfel, cat mai multi… mostenitori.

Traim totusi vremuri moderne si multi dintre noi putem fi monogami daca intalnim un om cu care ne completam pe toate planurile.
Nu-ti imagina ca un barbat cauta femeia perfecta. Nu, el cauta acea femeie care sa apese toate „butoanele” corecte, cel putin din punctul lui de vedere.

Desi fiecare partener e diferit, exista cateva gesturi „universal adorabile”, care il vor convinge ca esti singura femeie de care are nevoie.

1. Fa-i cafeaua dimineata


Daca de obicei se ocupa el de prepararea cafelei, fa-i o surpriza din cand in cand si adu-i cafeaua in pat atunci cand e pe punctul de a se trezi. E un gest simplu, dar oamenii de stiinta au descoperit ca gesturile practice sunt cele care ne cuceresc cel mai repede intr-o relatie.
Partenerul se va simti iubit si protejat, chiar fara sa constientizeze asta.
 

2. Spune-i ca este atragator


Gandeste-te la cat de bine te simti atunci cand el iti spune ca iti sta bine parul sau ca esti frumoasa. Desi nu par sa aiba nevoie de complimente, si barbatii tanjesc dupa ele, mai ales ca le primesc atat de rar. Spune-i ca il consideri atragator si fa-i un compliment specific: de exemplu ca iti plac bratele lui puternice sau cum arata intr-o anumita camasa.

3. Cumpara-i gustarea preferata in drum spre casa


In mare parte, zilele noastre arata cam la fel.
Programul aglomerat ne face sa ne pierdem in rutina si sa scapam din vedere micile detalii care ne apropie de partener. O mica schimbare, cum ar fi sa-i cumperi gustarea ta preferata in drum spre casa, poate sa va reaminteasca amandurora ca aveti o legatura puternica. 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod