7 pași siguri prin care faci ca Legea Atracției să funcționeze și pentru tine

Multe persoane sunt de părere că Legea Atracției nu funcționează. Însă aceasta este cea mai mare greșeală pe care o pot face: să nu creadă în ea.
Cu ajutorul său poți atrage succesul în viața ta. Există anumite lucruri pe care le poți face pentru a accelera procesul, cum ar fi utilizarea tehnicilor de vizualizare. Iată câțiva pași care te ajută să pui în aplicare Legea Atracției în viața ta!

Cum poți face ca Legea Atracției să funcționeze pentru tine?


1. Află ce-ți dorești


Orice îți dorești în viață este absolut posibil și poți avea acea dorință împlinită. Trebuie doar să crezi în ea. În plus, trebuie să știi ce îți dorești în viață. Multe persoane încă nu știu acest lucru.
Trebuie să fii specific în legătură cu dorința ta și să pui emoție în imaginile pe care le vezi în mintea ta. Vibrația emoțiilor tale activează Legea Atracției.

2. Ai încredere că va veni


Credința reprezintă soluția reală când vine vorba de manifestarea dorințelor. Este greu să crezi în ceva pe care nu-l poți vedea, însă începe cu pași mici. La început, cere ceva mai mic. 

3. Vizualizează


Vizualizarea unui lucru în detaliu poate face minuni. Dacă urmezi primii doi pași și te bazezi pe vizualizare sau meditație ghidată pentru a-ți manifesta dorințele, vei descoperi că acestea se împlinesc mai repede. 

4. Poartă un monolog interior


Convingerile tale devin gândurile tale, gândurile devin cuvinte, cuvintele devin acțiuni, acțiunile devin obiceiuri, obiceiurile devin valori, iar valorile devin destin. Ceea ce gândești în fiecare zi are un efect important asupra acțiunilor și emoțiilor tale.

5. Pune-ți întrebări mai bune pentru răspunsuri mai bune


Atunci când îți pui o întrebare, mintea va căuta răspunsul în mod automat în subconștient. Dacă, de exemplu, te întrebi cum poți deveni mai bun decât de ce ești un eșec, mintea va începe să te ajute să găsești răspunsul și să creeze modalități prin care să te ajute să devii mai bun. 

6. Lasă de la tine


Odată ce ți-ai pus dorința în mișcare și chiar crezi în ea, este important să lași de la tine. Dorința ta este ca un fluture.
Dacă o ții prea strâns, o vei omorî. Dacă o ții ușor și poate respira, vei putea să te bucuri de ea. Gândește-te din când în când la dorința ta și dă-ți seama că aceasta se va împlini, însă nu face o obsesie din ea!

7. Fii recunoscător


Amintește-ți să fii recunoscător pentru tot ceea ce primești în viață. Dacă ești recunoscător în fiecare zi, îți conturezi gândurile și sentimentele cu ajutorul unei energii pozitive, care te va ajuta să manifești mai multe dorințe în viață. Este important să faci totul din inimă, nu doar pentru că este la modă sau pentru că încerci să impresionezi pe cineva. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod