bere

8 motive să alegi o bere bună în locul unui iubit

Dacă nu ai o perioadă în care să fii dispusă să începi o relație, să faci compromisuri sau să dedici timp și altei persoane, nu îți face griji! Există câteva motive bune pentru care poți să alegi o bere bună în locul unui iubit. Iată care sunt acestea!
De ce să alegi o bere bună în locul unui iubit?

1. O bere bună este mai ușor de găsit


Nu toți bărbații sunt perfecți pentru o relație. S-ar putea ca în secunda în care să crezi că ai găsit un iubit, să îți demonstreze că nu e perfect pentru tine. Berea bună, în schimb, se găsește mult mai ușor.

2. Berea nu se schimbă atunci când treci printr-o perioadă grea


De fapt, berea știe cum să te ajute atunci când treci printr-o perioadă grea. După o zi grea sau o perioadă mai lungă, poți conta pe bere să fie alături de tine.
Iubiții, pe de altă parte, se pot îndepărta cu ușurință atunci când lucrurile devin complicate.

3. Berea nu creează confuzie


Eticheta berii este pe spatele acesteia, astfel încât să o poți citi, și știi exact de unde provine, fără a-i pune la îndoială intențiile sau calitățile. Bărbații nu vin cu o etichetă, așa că nu știi niciodată ce primești. De exemplu, poți întâlni un tip, iar după câteva luni să-ți dai seama că nu era cine credeai tu că e.

4. Berea nu anulează planurile


Berea nu te pune să aștepți cât iese cu altă bere. Berea este acolo pentru tine întotdeauna.
Unii bărbați dau un sentiment de nesiguranță, făcându-te să te întrebi mereu dacă veți ieși sau nu la întâlnire.

5. Berea nu te dezamăgește în dragoste


Berea nu se îmbată și, chiar mai important, berea nu îți frânge inima. Dacă berea ți-a frânt inima, cel puțin a avut decența de a te lăsa în pace și nu te-a sunat după o lună să-ți spună că îi este dor de tine.

6. Când ajungi acasă după o zi lungă, berea este acolo pentru a te asculta


Berii nu îi pasă cât de lungi sunt poveștile tale, pur și simplu te ascultă. În același timp, berea nu își descarcă toate problemele pe tine.
Berea este o terapie perfectă, în timp ce unii bărbați sunt principalul motiv pentru nevoia inițială de terapie a femeilor.

7. Știi deja istoricul berii


Nu trebuie să întrebi berea unde a fost înainte. Poți avea încredere în istoria berii, în timp ce istoricul unor bărbați ar putea fi foarte dificil.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod