9 semne că nu vrea să se căsătorească cu tine

Dacă îţi doreşti să devii cât mai curând mireasă, cel mai probabil te întrebi foarte des când te va cere în căsătorie!
Multe femei rămân în aşteptare mult timp, ceea ce nu e doar supărător, ci reprezintă şi o pierdere de timp alături de un om care nu îşi doreşte aceleaşi lucruri ca şi ele.

Dacă nu vrei să treci şi tu prin asta, iată câteva semnale de alarmă:


Evită nunţile
Când un bărbat nu fuge de căsătorie, cu siguranţă va fi entuziasmat să participe la nunţi şi să îl însoţeşti. Dacă partenerul tău urăşte să meargă la nunta altora, este un semn că el nu e pregătit pentru propria lui nuntă.

Nu vorbeşte despre căsătorie
Dacă aduci vorba despre căsătorie şi schimbă subiectul cât de repede posibil, nunta e ultima lui grijă. Faptul că evită tot timpul acest subiect arată că nu are în plan să se căsătorească în viitorul apropiat.
De asemenea, atunci când sunteţi cu alţi oameni şi se aduce în discuţie mariajul sau copiii, fii atentă la cum reacţionează.

Nu îşi face planuri
Dacă partenerul tău fac planuri doar pe termen scurt, atunci căsătoria nu e o prioritate pentru el. Poate că planifică o întâlnire în această săptămână, dar rareori se angajează pentru planuri îndepărtate. Dacă ezită să-şi facă planuri pentru celaltă jumătate a anului, viitorul tău alături de el nu pare prea sigur.

Vine cu scuze
Bărbaţii sunt creaturi simple. Când vor ceva, o să ştii. Dacă partenerul tău găseşte constant scuze privitor la căsătorie sau viitor, este timpul să îţi dai seama că e ceva în neregulă.
Dacă este prea ocupat şi stresat să vorbească despre asta sau dacă îi e foarte greu să se concentreze asupra unui inel, viitorul tău cu el nu arată prea bine. Orice scuză e un semnal de alarmă. Lipsa lui de interes cu privire la acest subiect, invocând motive precum munca sau familia arată că nu e dornic de un aşa angajament.

Spune că e mulţumit aşa cum sunteţi acum
E simplu, dacă partenerul tău spune că e mulţumit de modul în care sunt lucrurile acum sau că nu vrea să strice relaţia specială pe care o aveţi, înseamnă că nu are intenţia de a trece la nivelul următor.

Îi place să trăiască în trecut
Fii atentă la ce îi place iubitului tău să readucă în memorie.
Face referire la cât de frumoasă a fost ultima vacanţă împreună sau spune în mod constant poveşti despre perioada lui de liceean? Dacă îi place să vorbească despre primăvara lui 2004 sau să menţioneze cât de multe îi lipsesc serile cu prietenii săi din copilărie, probabil nu e suficient de matur ca să facă marele pas.

Nu îl interesează viitorul tău
Când menţionezi ceva legat de viitorul tău, iar el pare complet dezisnteresat de planurile tale, înseamnă că nu caută să construiască un viitor împreună cu tine.

Preferă să iasă cu bărbaţi singuri
Prietenii partenerului tău sunt cuplaţi sau sunt singuri? Dacă vrea să se înconjoare doar de burlaci fericiţi, în loc să aveţi prieteni cupluri ca şi voi, înseamnă că nu se grăbeşte să facă un următor pas în relaţie.


Nu a amintit că vrea să fiţi o familie
Bărbaţii nu au un ceas care începe să ticăie şi nici nu îşi doresc copii aşa cum o fac unele femei. În creierul lor, a avea o familie e un lucru natural care se va întâmpla odată ce te căsătoreşti. Cu toate acestea, dacă nu doreşte să discute despre familie, e posibil să nu fie prgătit să facă acest pas.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod