Adevărata iubire nu aduce suferință, furie sau tristețe

Lasă la o parte impresiile pe care le ai cu privire la experiențele trecute cu oameni diferiți. Se poate să fi fost minunate. Poate că ți s-a părut că ți-ai întâlnit sufletul pereche.
Că nu te-ai mai simțit la fel în preajma altcuiva. Iată de ce adevărata iubire aduce mai multe decât te-ai aștepta în viața ta!

De ce ar trebui să aștepți adevărata iubire?


Atunci când vorbești de sufletul pereche, te referi la o perioadă nelimitată de timp, nu doar la ziua de astăzi. Mintea începe să lucreze. Sunt impresiile tale cele care te propulsează. Nu există nicio greutate în spatele lor. Chiar și atunci când îi spui cuiva că iubești o persoană, asigură-te că nu îi spui pe baza impresiilor tale.
Gândește-te dacă iubești persoana respectivă cu adevărată.  Declarația vine din inimă sau din dorințele tale? Vei observa că totul vine de la impresiile tale. Însă impresiile vin împreună și cu durere, probleme, supărare și disconfort. Când renunți la impresii, te eliberezi imediat.

Nu trebuie să aștepți mai multe vieți pentru a face acest lucru, ci acționează acum, în acest moment, pentru a te elibera. Când simți că te blochezi în relație, observă natura. Analizează copacii și pietrele.
Când conduci mașina, observă cât de mare este această lume. Mulți oameni vin și pleacă. Aceeași conștiință a luat formă în mai multe copuri. Multe suflete au murit, au plecat și s-au întors. Și tu vei pleca. Și vei pleca singur. În acel moment, mintea ta se va relaxa și se va deschide. Îți vei da seama că nimic nu este permanent. Însă, mai presus de atât, conștiința este nemuritoare. Așa că și tu vei fi nemuritor și etern. Extinde-ți orizonturile și renunță la impresii.
Lumea este atât de mare și îți poate oferi foarte multe experiențe, la care trebuie să fii deschis.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod