Căsătorește-te cu bărbatul fără care ai putea trăi, dar nu vrei

Te-ai gândit vreodată că ar trebui să te căsătorești cu bărbatul fără care ai putea trăi, dar alegi să trăiești alături de el?
În momentul în care ești mulțumită de viața ta, te poți descurca pe cont propriu și nu crezi că o altă persoană este responsabilă pentru fericirea ta, ci doar tu, atunci ești pregătită să îți găsești partenerul pentru o relație matură. Nu este vorba despre partenerul care te va completa, deoarece ești deja completă. Este vorba despre bărbatul care îți va face viața mai frumoasă. Iată de ce ar trebui să te căsătorești cu bărbatul fără care ai putea trăi!

De ce ar trebui să te căsătorești cu bărbatul fără care ai putea trăi


Căsătorește-te cu bărbatul care se trezește lângă tine în fiecare dimineață și căruia nu îi este frică să îți spună că ai o respirație urât mirositoare după ce te trezești. Căsătorește-te cu bărbatul care știe că iubești pizza și te lasă mereu să mănânci ultima felie, chiar dacă trebuia să o împărțiți în mod egal.
Căsătorește-te cu bărbatul care te surprinde cu un ou de ciocolată în loc de bijuterii și flori. Acesta înțelege mai bine cine ești și nu se ghidează după clișeurile din societate cu privire la preferințele femeilor.

Căsătorește-te cu bărbatul care râde la toate glumele tale ridicole.

 
Lui i se pare că umorul tău este ciudat și adorabil, nu un semn al imaturității tale, așa cum au crezut alți bărbați înaintea lui.

Căsătorește-te cu bărbatul care nu este obsedat de trecutul tău.

 
Cu bărbatul care știe că ai avut o altă viață socială înainte de a fi cu el, dar nu te presează să vorbești despre asta. Acum ești cu el și asta e tot ce contează.
Când ești pregătită să vorbești, el va fi pregătit să te asculte.

Căsătorește-te cu bărbatul care vorbește frumos despre ceilalți.

 
De asemenea, alege bărbatul despre care toată lumea vorbește frumos. Dacă acesta este cunoscut de prietenii și colegii săi ca o persoană bună și de încredere, există șanse mari ca acesta să fie respectuos față de tine. 

Căsătorește-te cu bărbatul care crede în tine și în visurile tale, chiar și atunci când vrei să renunți la ele.

 
El te încurajează de fiecare dată când încerci să le pui în practică și nu este dezamăgit atunci când nu reușești. Alege bărbatul care îți cunoaște slăbiciunile și nu încearcă să le folosească împotriva ta.
În schimb, te ajută să devii o persoană mai bună și să menții echilibrul în toate aspectele vieții. Căsătorește-te cu bărbatul care vede partea plină a paharul, dar o vede și pe cea goală. Care este echilibrul perfect pentru haosul din viața ta. 

Căsătorește-te cu bărbatul fără care ai putea trăi, dar nu ai vrea. Viața este mai frumoasă atunci când ești alături de el.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod