Ce fac bărbații când se îndrăgostesc fără să își dea seama

Ai observat vreodată că bărbații fac anumite lucruri atunci când se îndrăgostesc, însă fără să își dea seama de cele mai multe ori? Iată câteva dintre acestea!

Lucruri pe care le fac bărbații atunci când se îndrăgostesc


1. Zâmbesc mult la persoana iubită


Cât de des le zâmbești oamenilor față de care ești indiferentă? Probabil că nu foarte des. Dar cum reacționezi cu cineva de care îți place și tot ce vrei să faci e să zâmbești? Dacă ai observat acest comportament și la el, înseamnă că nu poate controla cât de fericit îl faci.

2. Îi surprinzi uitându-se la tine


Atunci când ne place ceva sau credem că este frumos, ne uităm la acel lucru. Dacă îl surprinzi uitându-se la tine, știi deja ce înseamnă asta. Mai ales dacă are tendința să se uite brusc în altă parte. 

3. Îi faci să râdă


Indiferent dacă încerci să fii amuzantă sau nu, funcționează, pentru că el crede că ești amuzantă și nu se poate opri din râs la glumele tale. Nu încearcă prea tare să te impresioneze, pur și simplu crede că ești minunată.
Pentru că e îndrăgostit de tine.

4. Se uită în ochii tăi


Contactul vizual este un semn sigur că o persoană te place. Atunci când placi pe cineva, ai tendința de a-l privi profund în ochi pentru mai mult timp decât ai face cu orice altă persoană. Oamenii îndrăgostiți se uită în ochii partenerului 90% din timp.

5. Te ascultă cu atenție


Atunci când vorbești, nu doar dă din cap aprobator, ci te ascultă. Se apleacă spre tine, se uită la tine când vorbești și este interesat de ceea ce ai de spus. Și își aduce aminte ce i-ai spus.

6. Te complimentează, dar nu doar pentru aparențe


Atunci când te complimentează cineva de obicei este despre aparențe. Dacă te place cu adevărat, atunci vede mai departe de aparențe și va aprecia lucruri precum personalitatea ta, abilitățile tale etc.

7. Găsesc scuze pentru a te vedea


Chiar trebuia să vă întâlniți pentru a-ți da puloverul pe care l-ai uitat la el chiar acum? Era atât de urgent să ia acea carte de la tine? Desigur că nu, vrea doar să te vadă și va găsi orice scuză pentru acest lucru.

8. Te întreabă lucruri despre tine


Îți poți da seama când oamenii îți pun întrebări doar pentru a fi politicoși, dar lui chiar îi pasă. Vrea să știe ce îți place și ce nu îți place.
Îl fascinezi și nu se poate sătura de lucrurile pe care le află despre tine.

9. Îți oglindesc gesturile și comportamentul


Știati că atunci când ne place cineva, avem tendința de a-i adopta gesturile și comportamentul? Fii atentă și vezi dacă te imită fără să își dea seama.

10. Își aduc aminte detalii despre tine


Nimeni nu își poate aminti fiecare detaliu pe care îl spune, dar el poate. Îți știe data de naștere, numele fratelui tău și câte animale de companie ai. Este interesat cu adevărat.

11. Încearcă să te facă să râzi


Lucrul său preferat din lume este să te asculte râzând, așa că va încerca din răsputeri să facă acest lucru. Îți va spune mereu glume, pentru a te face să râzi la fel de mult cum îl faci și tu pe el.

12. Se oferă să te ajute


Oricând ai nevoie de ajutor, pare a fi acolo, pregătit să îți ofere tot ce ai nevoie, indiferent dacă nu îți mai merge calculatorul, ai nevoie de mărunt la metrou sau ai nevoie de ajutor pentru a sorta anumite lucruri. Vrea cu adevărat să te ajute și îi place să fie eroul tău.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod