Ce legătură există între vestimentație și atracție

Fiecare dintre noi are un outfit pe care se poate baza pentru o petrecere, dacă încearcă să atragă privirile celorlalți. Iată însă ce legătură există între vestimentație și atracție!

Ce corelație este prezentă între vestimentație și atracție?


Te-ai gândit vreodată că vestimentația ta este motivul pentru care nu ai agățat în seara în care ai ieșit? Ei bine, această concepție este greșită. Un nou studiu realizat de Școala de Psihologie de la Universitatea din Kent afirmă faptul că outfitul unei persoane nu poate influența în niciun fel atracția. Studiul a susținut ideea că articolele vestimentare pe care le porți nu fac nicio diferență când vine vorba de interesul sexual al persoanelor din jurul tău.
Te întrebi cum și-au dat seama de acest lucru?

Se pare că pupilele unei persoane se dilată de fiecare dată când se uită la cineva de care este atrasă sexual. Cunoscând acest lucru, cercetătorii care au realizat acest studiu au folosit anumite instrumente pentru a observa cum răspund pupilele participanților la studiu în momentul în care se uită la diferite imagini cu bărbați și femei.

Oamenii de știință au descoperit că pupilele participanților la studiu s-au dilatat în aceeași măsură atunci când s-au uitat la imaginea unei persoane de care erau atrași sexual, indiferent de ce vestimentație purtau persoanele din poze.


Alte cercetări realizate au ajuns la concluzia că există o mică diferență în ceea ce privește răspunsul genital atunci când vine vorba de imagini cu persoane îmbrăcate în comparație cu persoane dezbrăcate, însă aceste studii nu au descoperit nicio diferență în ceea ce privește dilatarea pupilelor.

Cu alte cuvinte, fusta ta nu trebuie să fie foarte scurtă sau decolteul foarte mare pentru a atrage pe cineva. Însă, dacă ți se pare că outfitul tău are un impact în privința acestui aspect din viața ta, s-ar putea să fie vorba despre altă corelație.
Probabil că ești atât de încrezătoare că vestimentația ta va atrage un potențial partener, așa că încrederea aceea este, de fapt, lucrul care atrage, nu neapărat ținuta.

Orice haine ai purta, dacă te simți încrezătoare, vei fi întotdeauna irezistibilă. Așa că nu mai pierde atât de mult timp în fața oglinzii și nu uita să-ți iei întotdeauna încrederea la tine!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod