Ce nu ar trebui să spui niciodată pe Tinder

Tinder este o aplicație de dating folosită de foarte multe persoane în prezent. Cu toate că este intens utilizată, știi ce nu ar trebui să spui niciodată pe Tinder, pentru a nu atrage oamenii nepotriviți?

4 lucruri pe care nu ar trebui să le spui niciodată pe Tinder


1. "Arăți bine."


Nu spune asta unui bărbat sau unei femei. Complimentele bazate pe aparențe sunt la mare modă pe Tinder și, chiar dacă ai impresia că acesta este un compliment inofensiv, îi lipsește originalitatea și pasiunea. Majoritatea oamenilor îl vor vedea ca superficial și nesincer. Șansele unui răspuns pozitiv sau oricărui răspuns la această replică sunt destul de scăzute. Complimentele sunt bune, însă încearcă să găsești o modalitate mai profundă de a le materializa. 

2. "Ești la fel de deștept / deșteaptă precum arăți?"


Acest compliment va duce la ochi dați peste cap. Chiar dacă intențiile tale sunt bune, o astfel de declarație este imatură și obiectifică persoana căreia i-o spui.
De fapt, spune mai multe lucruri despre tine decât îți dai seama. Specialiștii sunt de părere că această întrebare implică faptul că persoana cu care stai de vorbă pe Tinder nu poate avea ambele calități. Iar dintr-o perspectivă carismatică, această întrebare este negativă, conducând la un răspuns nefavorabil. 

3. "Ce faci?"


Saluturile generice sau simple nu își au locul pe Tinder. Acestea te fac să pari o persoană plictisitoare. S-ar putea să ți se pară că așa te poți băga în seamă mai ușor, dar ești pe o aplicație de dating.
Toată lumea știe de ce tu și ceilalți utilizatori sunteți acolo. Acest tip de întrebări este perceput ca leneș și lipsit de orice personalitate sau efort. Persoana căreia îi pui această întrebare va presupune că trimiți acest mesaj plictisitor tuturor sau că nu te-a interesat deloc ce scrie pe profilul acesteia. Încearcă să-i trezești interesul, nu să-l plictisești pe celălalt.

4. Ești liber / liberă în seara asta?


Nu pune niciodată această întrebare în universul Tinder, deoarece indică disponibilitatea imediată și poate fi interpretată ca fiind sexuală într-un mod prea evident. Spontaneitatea este perfectă, dar încearcă să rămâi la nivelul mesajelor la început.
Dacă ai intrat pe Tinder pentru ceva ocazional, atunci folosește această abordare. Dar dacă dorința ta este să ai o relație, această abordare nu te va ajuta prea mult. Dacă nu vrei să renunți la elementul spontaneității din viața ta nici măcar pe Tinder, ai putea să spui că ai un bilet în plus la un concert și să o inviți pe persoana cu care vorbești. Această abordare creează o situație specifică și un scenariu. De asemenea, lasă puțin loc și pentru mister.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod