Ce se întâmplă dacă minți o nevastă deșteaptă

Nu ar trebui să minți niciodată o nevastă deșteaptă, deoarece s-ar putea să fie ultimul lucru pe care îl faci vreodată. Aceasta este o lecție extrem de importantă pentru toată lumea, iar dacă vei citi povestea de mai jos, vei fi cu siguranță de acord. Iată despre ce este vorba și de ce se spune că minciuna are picioare scurte!

De ce nu este bine să minți o nevastă deșteaptă


Un soț și-a sunat într-o zi nevasta și i-a spus: "Draga mea, mi s-a cerut să merg cu șeful meu în China la pescuit, timp de o săptămână. Aceasta este o ocazie bună pentru mine să obțin promovarea pe care mi-o doream de atât de mult timp. Așadar, ai putea, te rog, să îmi faci bagajul cu haine pentru o săptămână și să îl pui lângă cutia mea de pescuit? Plecăm direct de la birou, dar voi trece pe acasă pentru a-mi lua lucrurile.
Ah, și te rog să-mi împachetezi și pijamalele albastre din mătase!"

Soției i s-a părut puțin ciudată situația aceasta neașteptată, dar a făcut exact ceea ce a rugat-o soțul ei. Peste o săptămână, soțul a venit puțin obosit acasă, dar arătând bine. Soția l-a întâmpinat și l-a întrebat dacă a prins mulți pești.

Soțul i-a răspuns: "Da, draga mea, am prins mai mulți somoni și câțiva pești spadă. Dar aș vrea să te întreb ceva. De ce nu mi-ai împachetat și pijamalele albastre din mătase?"

Iar soția i-a răspuns: "Le-am împachetat, dar sunt în cutia ta de pescuit."

Cu alte cuvinte, o nevastă deșteaptă își va da seama întotdeauna dacă o minți sau nu.
Dacă nu vrei să riști să vă despărțiți, ar trebui să-i spui întotdeauna adevărul, chiar și atunci când este vorba de ceva mai puțin plăcut. Adevărul va fi întotdeauna apreciat, mai ales dacă este vorba despre soția ta.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod