Cele mai bune sfaturi despre căsnicie primite de la un bărbat divorțat

Divorțul este una dintre cele mai dificile perioade prin care poate trece o persoană și poate apărea din diferite motive.
Atunci când îți alegi să petreci viața alături de o persoană o faci din dragoste. Iar despărțirea de acea persoană te doare, indiferent de motivul pentru care o faci. Însă iată cele mai bune sfaturi despre căsnicie primite de la un bărbat divorțat!

4 sfaturi de căsnicie de la un bărbat divorțat


1. Iubește-te

Dacă nu te poți iubi pe tine, este mai greu să-ți iubești partenerul cu adevărat. Însă nu uita că în inima ta este păstrat un loc special pentru partenerul tău.
Păstrează acel loc rezervat pentru persoana cu care îți împarți viața și refuză prezența altei persoane acolo. Atunci când te iubești, nu trebuie să îți trădezi inima și nici pe iubirea vieții tale.

2. Îndrăgostește-te în fiecare zi

Schimbarea este singura constantă din viața noastră. Personalitatea ți se schimbă drastic în anii de viață și este un proces natural. Nu mai ești aceeași persoană ca atunci când te căsătorești și peste câțiva ani nu mai ești aceeași persoană care ești azi.
Iar în timpul acestor schimbări, trebuie să alegi să te reîndrăgostești de persoana pe care ai ales-o în fiecare zi. Adu-ți aminte că partenerul tău nu este obligat să rămână cu tine orice ar fi. Ar trebui să lupți pentru iubirea sa și să o meriți în fiecare zi. Dacă nu îi câștigi iubirea în fiecare zi, s-ar putea să o pierzi.

3. Nu încerca să-l schimbi


Nu este sarcina ta să faci asta. Dacă încerci să-l repari sau să-l schimbi, vei observa că nu mai ești îndrăgostită de partenerul tău.
Și cum te-ai simți dacă partenerul tău ar încerca să te schimbe? Ar trebui să-l iubești pe partenerul tău pentru persoana care este, fără așteptări și fără a-ți imagina că ar trebui să devină altcineva. Iar dacă se schimbă din proprie inițiativă, iubește-l pentru cine a devenit, indiferent dacă era ceva ce îți doreai tu sau nu.

4. Nu da vina pe partenerul tău


Dacă ești nervoasă pe partenerul tău, acest lucru are loc doar pentru că există ceva în neregulă în interiorul tău.
Acestea sunt emoțiile tale, așa că este responsabilitatea ta. Atunci când simți aceste lucruri, gândește-te și încearcă să înțelegi ce anume din interiorul tău trebuie rezolvat. Ai fost atrasă de această persoană în primă instanță pentru că a fost cea mai potrivită pentru a-ți readuce traumele din copilărie în prezent, astfel încât să le poți vindeca.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod