Cele mai romantice lucruri pe care să le faci pentru partenerul tău

Cu siguranță că știi câteva lucruri care pot aduce imediat romantismul în camera în care vă aflați, însă au fost făcute și câteva studii cu privire la cele mai romantice lucruri pe care să le faci pentru partenerul tău. Iată care sunt acestea!

Care sunt cele mai romantice lucruri conform științei?


1. Menționează-ți iubitul în discuțiile cu părinții tăi


Cauți o modalitate ieftină prin care să îi poți arăta partenerului tău că îl iubești? 76% dintre oamenii care au participat la un studiu realizat de o aplicație de dating au fost de acord că menționarea partenerului în discuțiile cu părinții este un lucru romantic. 

2. Planificați o vacanță împreună


Îți dorești să iei o pauză de câteva zile de la ritmul cotidian și să pleci? Ei bine, îți poți lua partenerul cu tine. Din cadrul aceluiași studiu, 79% dintre participanți au considerat că acesta este un gest foarte romantic.
Doar asigurați-vă că nu vă certați atunci când stați mai mult timp împreună.

3. Povestește-le prietenilor tăi de el


Dacă nu ești pregătită sau nu vrei să porți acea discuție lungă cu părinții tăi despre partener, poți să vorbești doar cu prietenii tăi. Un procent de 82% consideră acest lucru ca fiind unul romantic.

4. Mergi la un eveniment de familie împreună cu partenerul tău


Se căsătorește sora ta? Un verișor îndepărtat te-a invitat la un botez? Vrei să îți petreci sărbătorile cu familia ta? Mergi impreună cu partenerul tău! Întâlnirea familiei reprezintă un pas important în fiecare relație, iar mersul la un eveniment de familie împreună cu partenerul tău reprezintă al doilea cel mai popular lucru (83%) pe care îl poți face pentru acesta, potrivit aceluiași studiu.

5. Ai grijă de partenerul tău atunci când acesta este bolnav


Ai fost vreodată bolnavă, iar partenerul tău ți-a adus supă? Iar dacă ți s-a părut un gest adorabil și romantic, află că nu ești singura persoană care crede asta. Grija pe care i-o porți și atenția pe care i-o oferi partenerului tău atunci când este bolnav sunt considerate a fi cele mai romantice lucruri pe care ai putea să le faci pentru acesta.

Se pare că și ignorarea telefonului atunci când ieși cu partenerul tău reprezintă o altă modalitate de a-ți arăta dragostea.
Pentru aproximativ 45% dintre participanții de la studiu oprirea telefonului reprezintă un excitant major, în timp ce 33% și-ar fi dorit ca telefonul să nu fi apărut deloc la întâlnire.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod