Cu cine să te căsătorești în funcție de luna în care te-ai născut

Te-ai gândit vreodată că îți poți alege persoana cu care să te căsătorești în funcție de luna în care te-ai născut? Sunt mai multe motive la mijloc pentru care te poți lăsa influențat de acest factor, pe lângă personalitate și trăsăturile de caracter ale fiecărei persoane.
Alege persoana cu care te căsătorești în funcție de luna în care te-ai născut

Ianuarie

Alege partenerul care trăiește viața la aceeași viteză ca tine. Ești o persoană ambițioașă, așa că este nevoie să fii cu cineva care poate ține pasul cu tine, care te provoacă și te susține.

Februarie

Căsătorește-te cu persoana care nu încearcă niciodată să te schimbe în altcineva, deoarece ești o persoană mândră, încrezătoare și confortabilă în propria piele.

Martie

Alege partenerul care vrea să aibă grijă de tine mai întâi.
Compasiunea, altruismul și căldura de care dai dovadă pot străluci doar alături de cineva care întoarce bunătatea pe care o arăți lumii.

Aprilie

Căsătorește-te cu cineva care îți admiră scânteia, nu cu o persoană careia îi este frică de strălucirea ta. Alege persoana care vrea să crească alături de tine, nu care vrea să te tragă în jos.

Mai

Ai nevoie în viața ta de o persoană care te înțelege într-un mod ușor și fără prea multe eforturi. Ești o persoană care știe ce vrea și nu ar trebui să te simți prost pentru că ești ambițioasă.

Iunie

Este important să rămâi singur până când întâlnești persoana care îți aduce de o mie de ori mai multă bucurie decât durere.

Iulie

Probabil că este bine să cauți persoana care iubește partea profundă a personalității tale la fel de mult precum strălucirea și energia ta.

August

Așteaptă până când întâlnești persoana demnă și capabilă de a fi într-o relație pe termen lung cu tine.

Septembrie

Alege persoana care știe cum să ajungă la inima ta la un nivel mai emoțional și vulnerabil.
Ai încredere în propriile abilități, dar ai și tendința de a îndepărta oamenii când simți că se apropie prea tare.

Octombrie

Optează să îți petreci viața alături de persoana care reușește să te scoată din gândurile tale.

Noiembrie

Rămâi singur până când întâlnești acea persoană care aduce echilibrul mult dorit și așteptat în viața ta. Nu ai nevoie de cineva care să te tragă în jos, ci care să se asigure că ai grijă de tine, astfel încât să poți crește și deveni cea mai bună variantă a ta.

Decembrie

Când vine vorba de alegerea partenerului de viață, s-ar putea ca cel mai potrivit să fie acela care aduce calmul, pacea și răbdarea în viața ta.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod